MOREN DREPT: Da «Norske Talenter»-deltager Alexx Alexxander var 21 år ble moren, Anne Sofie Blom-Pettersen, drept av Alexx' far.  Foto: TV 2
MOREN DREPT: Da «Norske Talenter»-deltager Alexx Alexxander var 21 år ble moren, Anne Sofie Blom-Pettersen, drept av Alexx' far. Foto: TV 2Vis mer

Norske Talenter-stjernens far drepte mor

- Jeg kan aldri hate ham som min far.

SEHER.NO:  Alexx Alexxander (25) er blant deltagerne i fredagens semifinale av «Norske Talenter» på TV 2.

Hans vei opp og frem som illusjonist har imidlertid vært langt fra enkel.

Som 21-åring opplevde han nemlig alle barns mareritt, da moren Anne Sofie Blom-Pettersen ble funnet drept og nedgravd ved en skytebane i Tønsberg i 2005, skriver VG. 

Sjokket ble enda større da han fikk beskjed om at gjerningsmannen var hans egen far, Terje, som etter drapet ble dømt til 15 års fengsel.

Til VG snakker unggutten for første gang ut om den rystende saken, som han og resten av familien har slitt med de siste årene. 

- Det har vært et sant mareritt. Plutselig sto vi der uten noen. Vi var alene i livet, sier han til avisen.

Ifølge Alexx har han i dag sporadisk kontakt med faren, som sitter fengslet.

- Jeg kan hate han for den handlingen han har utført, men jeg kan ikke hate han for den rollen han har hatt som min far. Han ofret alt for meg og søsknene mine, og jeg er glad i ham for det vi hadde før dette skjedde, sier han.

Alexx og hans tre yngre søsken har stått tett sammen etter den ufattelige tragedien, og ifølge unggutten er moren også med når han fredag står på scenen i «Norske Talenter».

- I tillegg til dem, føler jeg også at mamma vil være med meg i salen. Hun er med meg hele tiden og det er en god følelse ikke å gi slipp på henne, men å bære henne med meg i hjertet. Jeg vet at hun er kjempestolt av oss, sier han.


 Bli fan av Seher.no på Facebook her!

«Norske Talenter» vises på TV 2 fredager kl. 19.30! Se Seher.nos TV-guide her. 


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Slik har du aldri sett et norskt talent