VANT: Forrige fredag stakk Erlend av med seieren i "Norske Talenter". Nå vil "alle" ha en bit av ham. Foto: SCANPIX
VANT: Forrige fredag stakk Erlend av med seieren i "Norske Talenter". Nå vil "alle" ha en bit av ham. Foto: SCANPIX Vis mer

"Norske Talenter"-Erlend blir verdenskjent

Selv kjendisbloggeren Perez Hilton har lagt merke til 16-åringen.

SEHER.NO: "Norske Talenter"-vinneren Erlend Bratlands (16) popularitet er stadig stigende. "Alle" vil ha en bit av den sjarmerende 16-åringen.

Selv den verdenskjente kjendisbloggeren, Perez Hilton, har lagt merke til sangtalentet fra Haugesund. På sin hjemmeside har Hilton lagt ut en video fra You Tube hvor Erlend viser seg frem for aller første gang på audition i Bergen.

"Pen stemme", er kommentaren Hilton har lagt igjen under videoen. Og det er ingen tvil om at det er flere som mener at Erlend har en pen stemme. Erlends audition-video er blitt vist hele 369 129 ganger på You Tube.

Flere av Perez Hiltons lesere har kommentert Erlends video, og det er ingen tvil om at nordmannen har talent.

En av leserne skriver: "Jeg elsker stemmen hans, skulle ønske American Idol hadde et like stor talent som han".

Mens en annen skriver:

"Hvorfor finner vi ikke slike talenter i USA? Talentshowene våre ville vært mye bedre med folk som dette. Dessverre er amerikanere så overfladiske at noen med den stilen ikke ville slått gjennom, tross talentet. Denne gutten er fantastisk."

Flere av leserne på den populære bloggen har også lagt merke til likheten mellom Perez og Erlend. Noe Perez Hilton får frem i tittelen over videoen.

"Se, det er dobbeltgjengeren vår", skriver han.

"Han er helt lik Perez. Så moro", "Det må jo være som å se sitt eget speilbilde" er bare noen av kommentarene leserne legger igjen på nettsiden.

Til sommeren skal Erlend reise landet rundt på en "Norske Talenter"- og "Idol"-turné. En turné TV 2 omtaler som "litt av en pakke".

Se saken om Erlend på Perezhilton.com her. (Ekstern link)

LES OGSÅ: - Erlend fortjener virkelig dette