SUKSESS: Siv Cotton blir nå stjerne i "Svenska Hollywoodfruar" sammen med Maria Montazami og Gunilla Persson.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
SUKSESS: Siv Cotton blir nå stjerne i "Svenska Hollywoodfruar" sammen med Maria Montazami og Gunilla Persson. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Norske Siv blir svensk realitystjerne

Siv Cotton skal delta i "Svenska Hollywoodfruar".

SEOGHØR.NO: Siv Cotton (41) er kjent fra TV3s serie "Norske Hollywoodfruer". Nå skal brunetten delta i "Svenska Hollywoodfruar" sammen med den eksentriske duoen Maria Montazami (47) og Gunilla Persson (53).

- Jeg har truffet Maria og Gunilla. Jeg kan bare si en ting : Jeg elsker dem. Det kommer bare til å blir morsomme saker denne gangen. Ikke noe bråk og bullshit, sier hun til Nöjesbladet.

Siv flyttet til USA allerede som 17-åring, og jobbet som au pair i New York. Der traff hun den 22 år eldre forretningsmannen Christian Cotton. De begynte å date da hun var 24 år, og ni måneder etter flyttet hun inn hos ham i Los Angeles.  Paret var gift i 12 år, men gikk hver til sitt i fjor.

De har datteren Charlize (12) sammen, og Siv forteller at det ikke har vært enkelt i tiden etter bruddet.

- Det har vært veldig vanskelig. Men det er ett år og en måned siden. Jeg er så glad i dag, og forsøker å ikke tenke så veldig mye på det som har vært. 

I 2010 hadde norske TV-seere gleden av å bli kjent med 41-åringen på TV3. Kanalen er svært positive til Sivs svenske karrieresprang.

- Siv er en helt fantastisk rå dame. At hun skal være med i Svenske Hollywood-fruer synes jeg er helt på sin plass. Hun kan til og med snakke svensk! Vi ønsker henne lykke til, og jeg tror svenskene skal få mye moro ut av Siv, sier Line Vee Hanum, pressekontakt i TV3.

LES OGSÅ: Havnet i klammeri med politiet