REAGERER: - Siri er den mest profesjonelle modellen jeg noen gang har jobbet med. Når hun blir hengt ut på denne måten vil vi at våre advokater skal se på saken, sier Tollerøds manager, Donna Ioannou. Foto: Stella Pictures
REAGERER: - Siri er den mest profesjonelle modellen jeg noen gang har jobbet med. Når hun blir hengt ut på denne måten vil vi at våre advokater skal se på saken, sier Tollerøds manager, Donna Ioannou. Foto: Stella PicturesVis mer

Norske Siri henges ut som moteoffer

- Vi reagerer sterkt på at hun blir brukt i denne sammenhengen, forteller den norske modellens manager.

SEHER.NO: Et stort bilde av den norske modellen Siri Tollerød med tittelen "I motehelvete. Anoreksi, utpressing og trakassering" er hva som dekker forsiden av det franske magasinet VSDs siste utgave.

Ukebladet har et opplag på 200.000 eksemplarer og er for tiden å se på alle gatehjørner i den franske hovedstaden Paris. Tollerøds manager er nå i harnisk over oppslaget, skriver Dagbladet.

- Siri er den mest profesjonelle modellen jeg noen gang har jobbet med. Når hun blir hengt ut på denne måten vil vi at våre advokater skal se på saken, sier Donna Ioannou til avisen.

VSDs sak handler om den ameriokanske dokumentarfilmen "Picture Me", som tar for seg motebransjens negative sider. Filmen er laget av den tidligere toppmodellen Sara Ziff, som blant annet forteller at hun som 14-åring ble bedt om å kle av seg for en anerkjent mannlig fotograf.

Men det stopper ikke der: Også slankepress og maktmisbruk er tema i dokumentaren.

Nå vurderer altså Siri Tollerød å gå til rettslige skritt etter å ha blitt hengt ut som et offer i det franske magasinet.

- Hun har et vanvittig flott forhold til både jobben og familien sin, og vi reagerer sterkt på at hun blir brukt i denne sammenhengen, forteller Ioannou til Dagbladet.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
LES OGSÅ: Setter mote foran finanskrise