NY FILM: Snart kommer filmen "This is it" fra Michael Jacksons forberedelser til sin siste turné på kino. Men allerede nå skal planene om en film om hans liv være under planlegging. Foto: Stella Pictures
NY FILM: Snart kommer filmen "This is it" fra Michael Jacksons forberedelser til sin siste turné på kino. Men allerede nå skal planene om en film om hans liv være under planlegging. Foto: Stella PicturesVis mer

Norske Omer skal spille Jackson?

- Han er en fantastisk underholder...

SEHER.NO: Norske Omer Bhatti (25) har blitt mottatt med åpne armer og bodd hos Jackson-familien siden Michaels tragiske dødsfall i juni. Nå skal de ha valgt nordmannen til å spille Michael Jackson på filmlerretet, skriver The Sun.

- Familien står Omer veldig nær, akkurat som Michael var. Han er en fantastisk underholder og de vil ha ham til å spille Michael, skal en venn av Jackson-familien uttalt ifølge The Sun.

Filmen skal handle om Michaels liv da han var i 20-årene, med mest fokus på hans suksess med albumene "Off the Wall", "Thriller" og "Bad".

I sommer har spekulasjonene rast i verdenspressen om Omer er Michael Jacksons fjerde barn, og at han er et resultat av en affære popkongen skal ha hatt med Omers mor i 1987. Dette kan derimot ikke stemme siden Omer ble født tre år tidligere, men fortsatt omtalter The Sun Omer som Michaels sønn.

Familien til Omer har valgt å ikke kommentere farskapsryktene, men han tidligere manager har uttalt at ryktene er rent rent oppspinn.

Ryktene startet for fullt etter at Omer satt på første rad under Michaels minnestund, en plass som er ment for nærmeste familie.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Trykket falskt jackson-rykte