Norske Monica giftet seg med Elvis' bror

Den norske jenta forelsket seg i rockekongens bror som 17-åring. Nå er de gift.

FAR OG SØNN: Elvis og pappa Vernon hadde et godt forhold. Da rockekongens mor Gladys døde giftet Vernon seg med moren til Monicas ektemann. Foto: Stella Pictures
FAR OG SØNN: Elvis og pappa Vernon hadde et godt forhold. Da rockekongens mor Gladys døde giftet Vernon seg med moren til Monicas ektemann. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norske Elvis-fanen Monica Paulsen (41) dro som 17-åring til Memphis for å besøke rockekongens grav på Graceland. Tilfeldigvis møtte hun på Bill Stanley (57), Elvis' stebror.

- Jeg ble jo veldig betatt, og forelsket meg som 17-åring. Men, det var jo for tidlig. Deretter dro jeg hjem, traff etter hvert en mann, og giftet meg i Norge, sier Monica til Se og Hør.

Da Monica ble skilt, kom gamle minner tilbake. Og 22 år etter det første møtet, la Monica Billy Stanley til som venn på Facebook.

- Da jeg så bildene av henne, husket jeg straks den søte norske jenta jeg hadde møtt på hotellet i Memphis. Hun var fortsatt like vakker, og nå var hun jo blitt voksen nok! sier Billy.

Facebook-flørten førte til at Monica tok turen til Memphis flere ganger, og nylig giftet de to seg i Nashville. Se og Hør trykker denne uken en rekke eksklusive bilder av paret.

Vernon og Gladys Presley fødte i 1935 tvillingene Elvis Aaron og Jessie Garon, men dessverre var sistnevnte dødfødt. Elvis vokste derfor opp som enebarn, og savnet sårt søsken under oppveksten. Vernon giftet seg på nytt i 1960, og Elvis fikk endelig stebrødre.

- Da vi kom inn i hans liv, fikk han plutselig tre brødre. Han var en veldig omsorgsfull storebror for
oss. Og jeg savner ham hver dag, sier Billy i et lengre intervju i Se og Hør.

Monica og Billy flytter nå til Arendal for å starte på sitt nye liv som mann og kone. 

- Jeg skulle ønske Elvis hadde møtt Monica. Han ville elsket henne, sier Billy.  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er årsaken til at flere TV-friere mangler  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer