- Norske mødre oppdrar en gjeng monstre

Kjendisforfatter og religionshistoriker Hanne Nabintu Herland fornekter seg ikke.

<strong>UOPPDRAGNE BARN:</strong> Forfatter Hanne Nabintu Herland går hardt ut mot norske mødre som hun mener er alt for snille med barna sine.  Foto: Paul Bernhard
UOPPDRAGNE BARN: Forfatter Hanne Nabintu Herland går hardt ut mot norske mødre som hun mener er alt for snille med barna sine. Foto: Paul Bernhard Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Religionshistoriker og forfatter Hanne Nabintu Herland (45) er kjent for sine sterke meninger og voldsomme engasjement skaper ofte debatt med sine oppsiktsvekkende uttalelser.

I et nytt intervju med bladet Henne går 45-åringen hardt ut mot norske småbarnsmødre. Hun mener mange mødre ikke våger å stå imot barna sine, noe som gjør at ungene vokser opp til å bli mennesker de færreste liker.

- Norske mødre er så snille og milde. Skjønner de ikke at de oppdrar en gjeng med monstre? Uoppdragne unger som ingen liker? De er terrorister! sier Herland til Henne og refererer spesielt til barn hun møtte på en nylig flytur.

Herland er gift for annen gang og har selv to barn. De skal være svært høflig oppdratt og Herland forteller i intervjuet at hun mener det ikke er hennes oppgave å være venn med sine egne barn. Derimot mener hun det er viktig å være en autoritetsperson i barnas liv.

- Foreldre må våge å ta hardt i barna sine. Ikke slå, det er ikke nødvendig. Men man må våge å være en autoritetsperson. Jeg får fnatt av alle de milde og snille mødrene i Norge som ikke tør sette sine barn på plass. Og så ser de seg usikkert omkring fordi de forstår at ingen liker barna deres.

45-åringen langer også ut mot norske kvinner som heller fokuserer på oppvasken enn seksuallivet med mannen sin og mener det  i stor grad forklarer hvorfor så mange skiller seg.

Herland er aktuell med boken «Respekt» som i stor grad handler om forfatterens møtet med hjemlandet etter oppveksten i Kongo.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Märtha fortviler over heksestempelet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer