- Norske menn tør ikke være sexy

Slik får du terningkast seks av Jan Thomas! Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Jan Thomas Mørch Husby (45) vurderer norske kvinner og menn i Se og Hørs konkurranse «Jeg fikk seks av Jan Thomas» der alle nordmenn kan sende inn bilder av seg selv i sitt favorittantrekk.

Selv om det er kvinnene som bedømmes i stylistens faste kjendisspalte «Motepolitiet» i Se og Hør, kan nå også menn sende inn bilder av seg selv. 45-åringen har en oppfordring til Ola Nordmann.

DELTA I KONKURRANSEN «JEG FIKK SEKS AV JAN THOMAS» HER! Du kan laste opp bilde på nettet eller sende bilde og kodeord SEKS til 2255 (kr. 2).

- Jeg digger den looken som er litt leken og sexy. Norske menn tør ikke være sexy nok, og det er kjempeviktig.
 
I Bogstadveien fant stylisten én mann som ble godkjent. Michell Montana (24) vekket moteekspertens oppmerksomhet med høyt hår, hullete bukser og knallrosa skjorte.

- Valgene han tar kommer med konsekvenser og det liker jeg. Konsekvensene er at noen vil si «Fy faen, som du ser ut» mens andre vil tenkte «Så kult!». Michelle har valgt farger som han virkelig kler, sier Husby.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - På jobb kan vi diskutere voldsomt  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer