DRØMMEDAME: Tone Damli Aaberger kvinnen flest norske menn drømmer å drikke vin med i sommer Foto: Ingrid Treborg, Seher.no
DRØMMEDAME: Tone Damli Aaberger kvinnen flest norske menn drømmer å drikke vin med i sommer Foto: Ingrid Treborg, Seher.noVis mer

Norske menn drømmer om Tone

Tone har grepet om gutta, mens Jonas Gahr Støre er hiten blant kvinnene, viser ny undersøkelse.

SEHER.NO: Norske menn foretrekker naturlige kvinner - og mest av alt popartisten Tone Damli Aaberge (21).

Det ble resultatet da over 1000 nordmenn ble spurt av vinprodusenten Lindermans om hvilke kjendiser de drømmer om å drikke vin med i sommer.

Hver femte mann avslørte nemlig at han kunne tenke seg å bli bedre kjent med den vakre brunetten. På de neste plassene kom skuespiller Pia Tjelta (11%) og Dorthe Skappel (9%).

De tidligere glamourmodellene Helene Rask og Lene Alexandra Øien fikk ikke like bra uttelling. Kun to prosent av de spurte ville møte hver av jentene.

I herreklassen ble det en like suveren seier til utenriksminister Jonas Gahr Støre, mens Tones nære venn Aksel Hennie ikke kom med på lista i det hele tatt...

 Hele 21 prosent av damene ønsket seg en date med den populære politikeren, mens statsminister Jens Stoltenberg og utforesset Aksel Lund Svindal delte andreplassen med ni prosent av stemmene hver.

Nederst av gutta kom "Paradise Hotel"-vinner Petter Pilgaard og "Charterfeber"-programleder Svein Østvik med en prosent av stemmene.

Er Tone din favoritt? Si din mening på SOLs "Kremtoppen"-avstemning (ekstern lenke)


LES OGSÅ: - De så veldig forelsket ut