Norske Maria kapret Michael Jacksons nevø

- Ja, vi er kjærester, sier Maria Ben-Shams.

<strong>NY KJÆRESTE:</strong> Oslo-jenta har blitt sammen med Michael Jacksons nevø, Donte Jackson. Foto: Henning Jensen, Se og Hør
NY KJÆRESTE: Oslo-jenta har blitt sammen med Michael Jacksons nevø, Donte Jackson. Foto: Henning Jensen, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere «Frøken Norge»-deltageren, Oslo-jenta Maria Ben-Shams (25), har blitt sammen med Michael Jacksons nevø, Donte Jackson.

Det bekrefter Maria til Se og Hør.

- Ja, vi er kjærester, forteller hun til bladet.

Maria og Donte skal ha møttes på en fest for Omer Bhatti i februar i år, og en venn av paret hevder det var kjærlighet ved første blikk.

- Omer og Dontes søster Genevieve gjorde duetten «All Around the World» sammen. Det var på premierefesten til denne singelen i Oslo at Donte og Maria traff hverandre, forteller en venn av paret til Se og Hør.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Henges ut som barnet til Janet Jackson

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer