Norske Lene kåret til Danmarks deiligste

- Jeg er stolt!

DANMARKS DEILIGSTE: Lene Nystrøm kan glede seg over å ha blitt kåret til Danmarks deiligste kvinne av leserne til danske Se og Hør. Foto: STELLA PICTURES
DANMARKS DEILIGSTE: Lene Nystrøm kan glede seg over å ha blitt kåret til Danmarks deiligste kvinne av leserne til danske Se og Hør. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den norske artisten og skuespilleren Lene Nystrøm (38) har vært en av Danmarks mest populære kvinnelige kjendiser helt siden hun slo igjennom i med den danske popgruppen Aqua og låten «Barbie Girl» på 90-tallet.

Nå har danskene igjen vist sin begeistring for Tønsberg-jenta ved å utrope henne til «Danmarks deiligste kvinne».

Tittelen ble avgjort i en avstemning blant leserne til den danske utgaven av Se og Hør, og Lene - som er gift og har to barn med Aqua-kollegaen Søren Rasted - legger ikke skjul på at hun ser på seieren som en fjær i hatten.

«Jeg har blitt kåret til Danmarks deiligste kvinne av Se & Hør's lesere! Wow! Og tusen takk alle sammen. Jeg er stolt!», skriver hun fredag på sin side hos det sosiale nettstedet Twitter.

Lene var en av 100 kandidater i kåringen som holdes hvert år.

Journalist i danske Se og Hør, Henrik Nielsen, sier til Seoghør.no at Lene vant med stor overvekt.

- Hun er veldig populær blant våre lesere. Da hun fikk prisen sa hun til meg at «det er deilig å være norsk i danmark!».

Nielsen sier det at Lene er født i Norge ikke legger noen demper på kåringen.

- Våre lesere er veldig glade i henne. Vi ser jo på henne som dansk.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: 16-åring besvimte på Idol-scenen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer