<strong>HELT NAKEN:</strong> Suzann Pettersen viste seg helt naken i ESPN, The Body Issue. Foto: Jeff Lipsky/ESPN Magazine
HELT NAKEN: Suzann Pettersen viste seg helt naken i ESPN, The Body Issue. Foto: Jeff Lipsky/ESPN Magazine Vis mer

Norske kvinner dominerer Hollywoods lettkledd-sider

- Den norske stjernens kropp er hot, moden og frekk, skriver Egotastic.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tirsdag ble nakenbildene av golfstjernen Suzann «Tutta» Pettersen (30) og sangstjernen Lene Nystrøm lekket på nettet.

Her til lands har bildene skapt mange reaksjoner, men det er ikke bare i Skandinavia bildene får stor oppmerksomhet.

Flere av Hollywoods «lettkledd-nettsteder» viser fram bildene av de norske stjernene. Blant annet klistrer nettstedet Egotastic.com, som er en av de største i sin sjanger, bildene av både Nystrøm og Pettersen på forsiden.

«Dere husker kanskje Lene Nystrøm fra gruppen Aqua, som hadde den forferdelige tenåringshiten Barbie Girl? Hun har alltid sjokkert i hennes egne konservative Skandinavia. Nå forsøker hun seg på en ny kontrovers, og den norske stjernens kropp er hot, moden og frekk», skriver nettstedet.

Mens Nystrøm viser seg splitter naken for danske S Magazine, kaster Pettersen klærne for ESPN, The Body Issue, noe som blir sett på som en ære.

- Kult å bli spurt og kult å gjøre det. Gøy at jeg var på listen over dem som de ville ha med. Her i USA har dette magasinet prestisje, sa Pettersen til VG.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Derfor poserer hun naken

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer