Kristine Frøseth:

Norske Kristine (25) i amerikansk storserie

Norske Kristine Frøseth har fått rollen som den yngre Betty Ford.

SPILLER FØRSTEDAME: Kristine Frøseth har fått rollen som den yngre Betty Ford i ny serie. Foto: Erik Pendzich /REX / NTB
SPILLER FØRSTEDAME: Kristine Frøseth har fått rollen som den yngre Betty Ford i ny serie. Foto: Erik Pendzich /REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den norske skuespilleren Kristine Frøseth (25) er castet i den kommende SHOWTIME-serien The First Lady, melder Variety.

Dramaserien vil handle om livet til en rekke presidentfruer. Det er allerede offentliggjort at den amerikanske skuespilleren Viola Davis skal portrettere Michelle Obama, som var førstedame fra 2009 til 2017.

Suksess

Skuespillerlegenden Michelle Pfeiffer skal spille Betty Ford, som førstedame i 1974-1977, i den tiden hvor Gerald Ford var president i USA.

Frøseth har rollen som den yngre Ford. Seerne vil blant annet følge henne da hun danser for den berømte koreografen Martha Graham i New York.

STJERNESKUDD: Drøbak-jenta Kristine Frøseth har en stor rolle i den nye amerikanske filmen «Low Tide». Her er en smakebit! Video: Rød Løper Vis mer

Frøseth, som har norske foreldre og i oppveksten vekslet mellom å ha base i Norge og USA, er kjent fra serier som «The Society» og «Looking For Alaska». 25-åringen, som i tillegg er modell, figurerte også i fjorårsfilmen «The Assistant».

Nylig rundet Frøseth av innspillingen av Amazone-filmen «Birds of paradise», der hun har hovedrollen.

LES OGSÅ: - Helt vilt vakker

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer