<strong>KJENDISPARTY:</strong> Kristine Frøseth er Hollywoods nye yndling, og var i helgen på litt av et kjendisparty. Ikledd Gucci poserte hun på den røde løperen, før hun festet med Kim Kardashian og Jared Leto. Foto: NTB scanpix
KJENDISPARTY: Kristine Frøseth er Hollywoods nye yndling, og var i helgen på litt av et kjendisparty. Ikledd Gucci poserte hun på den røde løperen, før hun festet med Kim Kardashian og Jared Leto. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kristine Frøseth

Norske Kristine (22) strålte på fest med Kim Kardashian

Tar filmbransjen med storm.

Publisert
Sist oppdatert

Det har vært et innholdsrikt år for den norske modellen og skuespilleren Kristine Frøseth (22). På kort tid har hun gått fra å være en ganske alminnelig jente til å bli en av verdens mest ettertraktede skuespillere.

Kristine, som egentlig kommer fra Drøbak, er i disse dager på «alles» lepper etter å ha spilt i Netflix-filmen «Sierra Burgess Is a Loser». Hun har også vært å se i filmen «Apostle», som nylig utkom på samme strømmetjeneste. På tapetet fremover har hun også mange andre spennende prosjekter.

Hun skal blant annet spille Alaska Young i filmatiseringen av John Greens roman «Looking for Alaska», en rolle det er mye oppmerksomhet rundt i USA i disse dager. 22-åringen gjør heldigvis også andre ting enn å jobbe. I helgen, da den årlige Lacma-gallaen ble avholdt i Los Angeles, var hun en selvskreven gjest.

Strålte

Det er Los Angeles' kunstmuseum som arrangerer den årlige gallaen, for åttende år på rad. Målet er å fremme kunst og design, og denne gangen var det fotograf Cathrine Opie og regissør Guillermo Del Toro som ble hyllet.

Motehuset Gucci var med på å sponse festen, og mange av de celebre gjestene var derfor kledd fra topp til tå i det italienske motehusets klær. Norske Kristine var også ikledd en kreasjon fra motehuset, som i disse dager ledes av designer Alessandro Michele.

<strong>FJONG:</strong> Kristine Frøseth dukket opp i denne Gucci-kreasjonen på gallaen. Foto: NTB scanpix
FJONG: Kristine Frøseth dukket opp i denne Gucci-kreasjonen på gallaen. Foto: NTB scanpix Vis mer
<strong>SMIL:</strong> Fotografene elsket Frøseth, som poserte på samme løper som Kim Kardashian og ASAP Rockey. Foto: NTB scanpix
SMIL: Fotografene elsket Frøseth, som poserte på samme løper som Kim Kardashian og ASAP Rockey. Foto: NTB scanpix Vis mer

Han var også på den røde løperen, og ankom sammen med Courtney Love.

Frøseth har vært i bransjen i en god del år, men denne kjendisfesten må ha toppet det aller meste - i hvert fall når det gjelder gjestelisten. På den røde løperen dukket den ene megastjernen opp etter den andre. De solte seg litt i blitsregnet fra fotografene, før de gikk inn og hygget seg på gallaen.

Moteekspert og redaktør for motemagasinet Melk og Honning, Ida Elise Einarsdottir, forteller til Se og Hør at hun har troen på Frøseth som en ny IT-jente.

- Hun har tidligere vært i W Magazine i norsk design, og nå på den røde løperen i Gucci. Jeg tror vi vil se mye mer av Kristine i tiden som kommer, og at både norske og utenlandske designere vil stå i kø for å kle henne opp, sier hun.

Artikkelen fortsetter etter bildene.

<strong>SØSTRE PÅ FEST:</strong> Kourtney og Kim Kardashian var begge på løperen i går. Mon tro om de er fans av norske Kristine Frøseths skuespillerferdigheter? Foto: NTB scanpix
SØSTRE PÅ FEST: Kourtney og Kim Kardashian var begge på løperen i går. Mon tro om de er fans av norske Kristine Frøseths skuespillerferdigheter? Foto: NTB scanpix Vis mer
<strong>GYLDEN:</strong> Courtney Love dukket opp i denne gullkreasjonen fra Gucci. Foto: NTB scanpix
GYLDEN: Courtney Love dukket opp i denne gullkreasjonen fra Gucci. Foto: NTB scanpix Vis mer
<strong>STJAL SHOWET:</strong> Kiki Layne fikk store mengder med oppmerksomhet i denne overdådige kreasjonen. Foto: NTB scanpix
STJAL SHOWET: Kiki Layne fikk store mengder med oppmerksomhet i denne overdådige kreasjonen. Foto: NTB scanpix Vis mer
<strong>GODT SKODD:</strong> Paris Jackson gikk for klumpete sko til sin Gucci-kjole i helgen. Foto: NTB scanpix
GODT SKODD: Paris Jackson gikk for klumpete sko til sin Gucci-kjole i helgen. Foto: NTB scanpix Vis mer
<strong>ANONYM:</strong> ASAP Rockey dukket opp med skaut og solbriller på den røde løperen. Foto: NTB scanpix
ANONYM: ASAP Rockey dukket opp med skaut og solbriller på den røde løperen. Foto: NTB scanpix Vis mer
<strong>PERLER:</strong> Zoe Kravitz dukket opp i den sort kreasjon med hundrevis av påbroderte perler. Foto: NTB scanpix
PERLER: Zoe Kravitz dukket opp i den sort kreasjon med hundrevis av påbroderte perler. Foto: NTB scanpix Vis mer
<strong>GULL:</strong> I likhet med Courtney Love, gikk Salma Hayek for en gylden kjole i helgen. Foto. NTB scanpix
GULL: I likhet med Courtney Love, gikk Salma Hayek for en gylden kjole i helgen. Foto. NTB scanpix Vis mer
<strong>VENNINNER:</strong> Popstjernen Lana Del Rey kom sammen med Andrea Day. Foto: NTB scanpix
VENNINNER: Popstjernen Lana Del Rey kom sammen med Andrea Day. Foto: NTB scanpix Vis mer
<strong>HATTEFIN:</strong> Jared Leto har i mange år vært ambassadør for Gucci, og stjeler ofte showet i sine overdådige kreasjoner fra motehuset. Foto: NTB scanpix
HATTEFIN: Jared Leto har i mange år vært ambassadør for Gucci, og stjeler ofte showet i sine overdådige kreasjoner fra motehuset. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kim Kardashian, Leonardo DiCaprio, A$AP Rocky, Courtney Love, Jared Leto, Lana Del Rey, Dakota Johnson og Zoe Kravitz var bare blant noen av de utvalgte gjestene på arrangementet.

I år var det Grammy-vinnende Beck som sto for det musikalske innslaget. Med seg hadde han Dave Grohl på trommer, og de oppmøtte festdeltakerne fikk blant annet høre klassikeren «Loser».

<strong>SHOW:</strong> Artisten Beck sørget for underholdningen under showet. Foto: NTB scanpix
SHOW: Artisten Beck sørget for underholdningen under showet. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det er ikke kjent hvor sent det ble for Kristine Frøseth sin del denne kvelden. Hun har bare lagt ut en liten snutt på Instagram, der hun sitter i en bil på vei til arrangementet.

- Får ikke nok av henne

Fra tidligere vil de fleste antakelig dra kjensel på Frøseth fra ulike modelloppdrag. Det er imidlertid først nå at interessen for den unge jenta har skutt i været.

<strong>CELEBERT SELSKAP:</strong> Skuespillerne RJ Cyler (23), Shannon Purser (21), Noah Centineo (22) og Kristine Frøseth (22) utgjør hovedensemblet i Netflix' nye tenåringsfilm «Sierra Burgess Is a Loser». Foto: NTB Scanpix
CELEBERT SELSKAP: Skuespillerne RJ Cyler (23), Shannon Purser (21), Noah Centineo (22) og Kristine Frøseth (22) utgjør hovedensemblet i Netflix' nye tenåringsfilm «Sierra Burgess Is a Loser». Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Hun er i ferd med å ta over filmverdenen», konstaterer Seventeen Magazine etter innsatsen i ovennevnte Netflix-film. «Fansen kan ikke få nok av hennes personlighet, modellkarriere og skuespillerprestasjoner», melder Popbuzz. «Kristine Frøseth er en hjertetyv», mener Elite Daily.

W Magazine kommer på sin side med følgende spådom: «Dersom du ikke allerede har hørt om Frøseth, er sjansen stor for at det kommer til å endre seg».

<strong>MODELLYNDLING:</strong> Kristine Frøseth har på få år imponert i modellbransjen, der hun har gjort kampanjer for blant annet Prada, Victoria's Secret og See by Chloé. Foto: NTB Scanpix
MODELLYNDLING: Kristine Frøseth har på få år imponert i modellbransjen, der hun har gjort kampanjer for blant annet Prada, Victoria's Secret og See by Chloé. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Flyttet frem og tilbake

Den nyvunne stjernestatusen kommer ikke bare som følge av «Sierra Burgess Is a Loser». 22-åringen står også side om side med «Grey's Anatomy»-stjernen Patrick Dempsey (52) i tv-serien «The truth about the Harry Quebert Affair» (2018).

Spoler man derimot noen år tilbake i tid kunne en se Frøseth i Dagbladets storsatsing fra 2013, nett-tv-serien «New Face».

I løpet av tolv uker fulgte man tre unge, norske og håpefulle jenter som reiste ut i verden med bare ett mål for øye - å bli den neste supermodellen.

Den gang hadde den da 17 år gamle jenta jobbet som modell i overkant av ett år.

For 22-åringen kunne derimot høyden by på problemer. Frøseth er «bare» 171 centimeter høy, og idealhøyden er på 175 centimeter og oppover.

- Når jeg ser disse høye, tynne modellene, blir jeg litt usikker på meg selv. Jeg tror ikke at man klarer å unngå det. I fjor sommer bodde jeg for eksempel med en modell som bare spiste agurker. Hun besvimte på castingene. Det var fordi byrået hennes hadde sagt at hun måtte gå ned i vekt, selv om hun var utrolig tynn fra før. Det er bare trist å se. Jeg har heldigvis en familie og et byrå i ryggen som bare vil meg vel, uttalte hun til Dagbladet i 2013.

Tross sin unge alder har hun gjort kampanjer for Prada, Victoria's Secret og See by Chloé, i tillegg til å la seg avbilde i Teen Vogue, Elle og Cover Magazine - for å nevne noe.

Og nå tar hun for alvor tatt fatt på skuespillerkarrieren.

LES OGSÅ: - Nå skal de ut på turné

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer