HISSIG: Otto Jespersen skal ha havnet i håndgemeng med Håvard Melnæs. Foto: SCANPIX
HISSIG: Otto Jespersen skal ha havnet i håndgemeng med Håvard Melnæs. Foto: SCANPIX Vis mer

Norske kjendiser slår fra seg!

Noen ganger er ikke ord tilstrekkelig...

SEHER.NO: Noen ganger renner det over også for kjente personligheter. Gutta fra TV 2-serien Rikets Røst har vist seg å være mer enn gjennomsnittelig slagkraftige!

Både Otto Jespersen (53), Zahid Ali (30) og Jonna Støme (29) har sett rødt og havnet i hångemeng i lystige lag.

Slo reporter
Riktes Røst-sjefen selv, Otto "OJ" Jespersen, har fått sitt hissige gemytt grundig gjenfortalt i den omdiskuterte "Se og Hør-boka" "En helt vanlig dag på jobben" av Håvard Melnæs.  

OJ ble, ifølge boka, introdusert for Håvard Melnæs av kjendisfotograf Per Heimly på utestedet Håndtverkeren i Oslo. Den daværende Se og Hør-journalisten Melnæs prøvde å forklare OJ at han ikke var interessert i å skrive noe om ham, men OJ skal ifølge boka ikke ha trodd på ham og blant annet ha skreket:

- Ha deg vekk, din jævla parasitt!

Etter en del utskjelling tok en sinna Jespersen til slutt et godt tak i Melnæs' krave.

"Da syntes jeg det var nok. Jeg tok livtak på den svære karen, og med en kombinasjon av flaks og dyktighet, mest det første, slengte jeg Otto Jespersen i bakken så halvlitere og askebegre gikk i gulvet", skriver Melnæs i boka.

Etter at boka ble utgitt, har slosskampen blitt gjengitt i flere av landets aviser.

LES OGSÅ: Otto soner straffen!

Kastet ølglass
Rikets røst-reporter, Zahid Ali, måtte tilbringe 60 dager i fengsel etter å ha kastet et ølglass i ansiktet på en mann i romjulen 2006. Glasskastingen, som førte til at fornærmede måtte sy syv sting i ansiktet, fant sted på utestedet Lace Pavilion i Horten. Ifølge Ali hadde mannen i løpet av kvelden oppført seg truende overfor Ali og hans venner. I tillegg hadde Alis samboer pekt ut fornærmede som en som tidligere hadde voldtatt henne.  

Etter at hendelsen ble kjent, har Alis ekskjæreste, komiker Janne Rønningen, stått frem i norske tabloidaviser og fortalt at Ali var voldelig og aggressiv overfor henne. Zahid Ali har kategorisk avvist påstandene fra Rønningen, og det foreligger heller ingen dom i denne forbindelsen.

Slagkraftig Barne-TV-onkel
Sist ut i rekken av slagkraftige Rikets Røst-medarbeidere er Jonna Støme.

Rikets Røst-reporteren, som blant annet har lang fartstid fra Barne-TV på NRK, slo til en bergenser etter en hissig diskusjon utenfor Hotell Norge under helgens Gullruten-feiring i Bergen.
 
- Det virket som bergenseren ble sur fordi Jonna Støme ikke sa hei i forbifarten. Han kom så etter Støme og var såpass hissig at TV-kjendisen oppfattet ham som truende. Slaget med flat hånd var et uttrykk fra Støme om at bergenseren måtte gi seg, sier et vitne til krangelen til Se og Hør.

Vi venter i spenning på hvem Rikets Røst-stuntreporteren Pia Haraldsen velger seg som sitt offer...

Slo med pølse
Det skal legges til at det ikke bare er Rikets Røst-medarbeidere som i ny og ne tyr til vold som løsning på problemer:

En profilert NRK-kjendis kastet i 1998 en pølse i brød med diverse klissete tilbehør i ansiktet på en taxisjåfør på Karl Johans Gate i Oslo. Ifølge Dagbladet måtte mannen ut med 2000 kroner i bot for udåden.

Slo utro kjæreste
"Seks som oss"-stjernen Berte Rommetveit (30) er ikke en dame man har lyst til å behandle dårlig.

"På Stord er Berte Rommetveit fra Rommetveit kjent for å ha most ned en svikefull kjæreste med bare nevene" skrev Dagbladet i et et intervju med henne.

Slo mobber
Surferosa-vokalist og tdiligere Idol-dommer, Mariann Thomassen (29), slo til en fyr på byen og gikk til verbalt angrep på ham da han på en ufin måte kommenterte skjelingen hennes.

- Jeg brølte så kraftig at han løp fra Youngstorget og oppover mot Møllergata, sa hun til P 4 etter hendelsen.

Slo dame
Missegeneralen Geir Hamnes (54) hadde en særdeles dårlig "dagen derpå" da han i 2002 våknet opp i politiarresten etter å ha slått en 22 år gammel jente to ganger i ansiktet på nachspiel etter Frøken Norge-finalen.

- Dette er det verste døgnet i hele mitt liv. Dette her er krise. Jeg kan ikke løpe fra det, og må fronte det som er skjedd, sa han til Dagbladet.no like etter løslatelsen. 

Slo homofil
I et åpenhjertig intervju med Tonje Steinsland på TV2-programmet "Tonje Steinsland møter...", innrømmer Tom Sterri (47) at han som 18-åring slo ned en homofil mann på Østbanehallen i Oslo fordi mannen befølte en ung gutt.

-  Jeg ga ham en midt på trynet, sier Sterri i TV 2-programmet.

Og fortsetter:

-  Jeg visste ikke da, at det var gutteprostitusjon på Østbanen.

Slo knockout
Tidligere toppbokser Ole "Lukkøye" Klemetsen (36) ble i 2003 siktet for å ha slått en mann tre eller fire ganger i ansiktet på et utested etter Idrettsgallaen på Hamar. Daglig leder på utestedet hevdet at Klemetsen ble slått først, før han svarte med samme mynt. En kamerat av voldsofferet hevder at Klemetsens slag var uprovoserte.

Karaoke avler vold?
Også innenfor fotballens verden kan det gå hardt for seg, særlig når fotballspillere oppsøker karaokebarer:

I februar 2007 havnet lagkameratene John Arne Riise (27) og Craig Bellamy (28) i en oppildnet diskusjon i Portugal etter at Bellamy prøvde å få Riise til å synge karaoke, noe Riise nektet. Det hele endte med at Bellamy slo Riise gjentatte ganger med en golfkølle.

LES OGSÅ: Kjendiser banket opp!

Bare dager etter karaokeopprøret i Portugal ble Riises lillebror, Bjørn Helge Riise (24), innblandet i en slosskamp på en annen karaokebar, denne i den spanske feriebyen La Manga. Ifølge Dagbladet.no hadde Riise og lagkameratene nettopp avsluttet låta "I Did It My Way" da Riise snublet over en engelskmann. Briten tok det visstnok pent, men kameraten hans reagerte med å slå til Riise. Det hele skal deretter ha utviklet seg til et kraftig basketak.

Artisten Tommy Steine (38) måtte gjennom flere behandlinger hos tannlege etter at han ble slått ned av en Asker-mann utenfor karaokebaren Zinatra på Aker brygge i Oslo. Mannen ble dømt til 120 dagers fengsel for ugjerningen.

LES OGSÅ: Hollywoods hissigpropper!