- Norske kjendiser kan lære av dette

Kjendisstylist Jan Thomas kommer med klar oppfordring til årets kvinnelige «Gullruten»-deltagere.

HYLLER LETTKLEDDE STJERNER: Kjendisstylist Jan Thomas etterlyser at norske kjendiser slår seg mer løs på den røde løperen. På Met-gallaen i New York mandag, vakte blant andre Jennifer Lopez og Beyoncé Knowles oppsikt i dristige kjoler. Slikt vil Jan Thomas se mer av i Norge. Foto: NTB Scanpix
HYLLER LETTKLEDDE STJERNER: Kjendisstylist Jan Thomas etterlyser at norske kjendiser slår seg mer løs på den røde løperen. På Met-gallaen i New York mandag, vakte blant andre Jennifer Lopez og Beyoncé Knowles oppsikt i dristige kjoler. Slikt vil Jan Thomas se mer av i Norge. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag kveld er det duket for den prestisjefylte TV-prisutdelingen Gullruten i Bergen, og Se og Hørs motepoliti Jan Thomas (48) skal følge kjendisenes ankomst med argusøyne.

Tidligere denne uken har kjendisstylisten varmet opp ved å studere antrekkene på et annet kjendistungt arrangement - den årlige, overdådige veldedighetsgallaen til Metropolitan Museum of Art i New York.

Superstjerner som Beyoncé Knowles (33), Jennifer Lopez (45) og Kim Kardashian (34) vakte oppsikt i svært dristige, gjennomskinnelige kjoler.

Og Jan Thomas, som i flere år har vært Se og Hørs beryktede motepoliti, er full av lovord om de amerikanske stjernenes vågale rød løper-stil. Han oppfordrer de kvinnelige «Gullruten»-deltagerne til å kaste seg på «nakentrenden».

Hvem som kommer i hva på «Gullruten» kan du se i direktesending på Se.no og Seoghør.no lørdag kveld fra kl. 17.30.

- La Met-gallaen være inspirasjon, det var fantastisk! Det er det jeg drømmer om om natten, at kjendisene tar den helt ut, det er jo gøy å se på!

- Hadde jeg vært dame, så hadde jeg kledd meg som Beyoncé og gått kommando. Jeg vil råde alle til å by litt mer på seg selv, uttaler han med ettertrykk til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

DRISTIG: Jan Thomas mener at norske kjendiskvinner med fordel kan bli mer uredde når de kler seg for den røde løperen. Stylisten roser den vågale Givenchy-kjolen Beyoncé var ikledd på årets Met-galla.  Foto: Pa Photos
DRISTIG: Jan Thomas mener at norske kjendiskvinner med fordel kan bli mer uredde når de kler seg for den røde løperen. Stylisten roser den vågale Givenchy-kjolen Beyoncé var ikledd på årets Met-galla. Foto: Pa Photos Vis mer

Etterlyser mer hud

Og selv om det kanskje er en viss forskjell på gigantiske Hollywood-fester og rød løper-arrangementer her i Norge, mener Jan Thomas at norske kjendiskvinner gjerne kan la seg inspirere av de amerikanske superstjernenes glamour.

- Er det noen norske kjendiskvinner som kunne kommet unna med så dristige kjoler som Jennifer Lopez, Beyoncé og Kim viste frem?

- Ja, er du gal, absolutt! Line Verndal, Lise Karlsnes, Sandra Lyng, Guri Schanke, Åse Kleveland,... Og NRKs «queen bee», Anne Lindmo, hun har så flotte former! Jeg hadde likt å se henne halvnaken på rød løper, sier Jan Thomas begeistret.

- Jeg trenger litt hud i livet mitt akkurat nå, legger den nysingle 48-åringen humoristisk til.

Saken fortsetter under bildet.

FLOTTE DAMER: Jan Thomas mener at blant andre skuespiller Line Verndal, programleder Anne Lindmo og kulturikon Åse Kleveland lett kunne kommet unna med mer dristige kjoler.  Foto: NTB Scanpix
FLOTTE DAMER: Jan Thomas mener at blant andre skuespiller Line Verndal, programleder Anne Lindmo og kulturikon Åse Kleveland lett kunne kommet unna med mer dristige kjoler. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den profilerte stylisten, som både gir vanlige folk «Bli ny»-dager i Jan Thomas Studio og styler store Hollywood-stjerner, understreker at han først og fremst er opptatt av at alle skal være den beste versjonen av seg selv. Jan Thomas vil ikke ha noe av at det kun er én bestemt type som kan vise hud.

- I Jan Thomas Studio er det ikke noe som heter  «ung og vakker», eller «slank og flott». Alle kan ta seg strålende ut, påpeker Jan Thomas overfor Seoghør.no.

LES OGSÅ: - Jeg gråter for ingenting

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer