KRITISERER KJENDISENE: Alf Tande-Petersen mener mange norske kjendiser skjermer seg altfor mye fra offentligheten. Foto: Se og Hør
KRITISERER KJENDISENE: Alf Tande-Petersen mener mange norske kjendiser skjermer seg altfor mye fra offentligheten. Foto: Se og HørVis mer

- Norske kjendiser er arrogante

Tande-P oppfordrer kjendiskollegene til å åpne døra si for pressen.

SEHER.NO: Den tidligere TV-profilen Alf Tande-Petersen fyrer i et intervju med Dagbladet løs mot kjendiskolleger som murer seg inne så fort de får suksess på TV-skjermen.

- Når jeg forventer å komme inn i stua til folk på lørdagskvelden, synes jeg folk har krav på å vite noe om mg - hva jeg gjør på fritida og hvordan jeg bor. Det er nesten arrogant å forvente at folk skal kjøpe boka, plata eller filmen din hvis du ikke gir av deg selv, sier Alf Tande-Petersen (57) til avisa.

Tande-P- som nå livnærer seg som forfatter- retter spesielt søkelyset mot deltakerne i TV 2-programmet "Idol".

- Deltakerne gir alt for å vinne. De kler seg nakne for det norske folk. Men når seieren er i havn, stenger de døra. Jeg ler av de typene. De har ikke forstått hva de har vært med på, sier TV-veteranen.

Han tror kjendisenes managere, agenter og hemmelige telefonnummer gjør dem altfor utilgjengelige for publikum.

- Å bli gjenkjent på gata er en del av pakka når du jobber med underholdning. Det synes jeg bare er hyggelig. Jeg har heller aldri hatt hemmelig telefonnummer. Telefonsvareren tar seg av de henvendelsene jeg ikke vil svare på sier Tande-P til Dagbladet.

LES OGSÅ: Don Johnsons norske jubeldag!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.