Norske kjendiser avslørt på sex-side

Flere profilerte norske menn skal ha innledet hemmelige samtaler med prostituerte på nettet.

BESØKES AV PROFILERTE NORDMENN: Flere profilerte nordmenn skal ifølge Dagbladet ha tatt kontakt med prostituerte kvinner via nettsiden Hemmelig.com. Foto: SCANPIX/faksimile
BESØKES AV PROFILERTE NORDMENN: Flere profilerte nordmenn skal ifølge Dagbladet ha tatt kontakt med prostituerte kvinner via nettsiden Hemmelig.com. Foto: SCANPIX/faksimile Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Flere profilerte nordmenn har ifølge Dagbladet vært hyppig innom nettstedet Hemmelig.com, for å få kontakt med prostituerte kvinner.

Avisen skriver onsdag at en OL-deltaker, en strafferettsadvokat, en SV-politiker, en fotballprofil og en multimillionær er blant mennene som skal ha tatt kontakt under anonyme brukernavn.

«Hei jeg er veldig interessert i å ha ei fast elskerinne. Kan du beskrive tilbudet ditt litt nærmere hadde det vært fint», skriver den anonymiserte OL-deltakeren til en av kvinnene i en melding Dagbladet har fått tak i.

Over 26 000 brukerprofiler skal være registrert på nettstedet i dag.

Eierne av nettstedet sier til Dagbladet at de aldri har hatt som mål å legge til rette for salg av prostituertes tjenester.

- Vi ville ha en mer delikat side, og har aldri ønsket å drive med horetrafikk. Men det tok av da sexkjøploven kom. Da trengte de andre forumer å skaffe kunder på, og da ble vi plutselig veldig interessante. Det er en del som legger inn slike annonser, men vi jobber kontinuerlig med å slette dem, sier en av eierne til Dagbladet.

Poliitioverbetjent Harald Bøhler ved Seksjon for organisert kriminalitet sier til avisen at han ikke er overrasket over at mange profilerte nordmenn undersøker mulighetene for å kjøpe sex via nettet.

- Det er ingenting som overrasker oss når det gjelder hvem som kjøper seksuelle tjenester, sier han til avisen.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer