I KOSEDRESS: Kylie Jenner og moren Kris Jenner reklamerer for norsk design på sosiale medier. Det førte til rekordsalg for det norske merket OnePiece.  Foto: Instagram
I KOSEDRESS: Kylie Jenner og moren Kris Jenner reklamerer for norsk design på sosiale medier. Det førte til rekordsalg for det norske merket OnePiece. Foto: InstagramVis mer

Norske Kardashian-bilder skapte nettstorm

Kris og Kylie Jenner la sin elsk på norsk design.

SEOGHØR.NO: Tirsdag fikk Kris Jenner (60) sjokk da en ukjent mann spaserte rett inn i hjemmet hennes i Los Angeles. Torsdag så det ut til at hun likevel hadde kommet seg til hektene. Da delte hun og datteren Kylie Jenner (18) bilder på Instagram der de er iført kosedresser fra det norske merket Onepiece.

De to realitystjernene har tilsammen 90 millioner følgere, noe som førte til massiv pågang. Kardashian-familien er kjent for å holde kontakt med fansen på Instagram, og bare Kylies bilde fikk i løpet av kort tid over en million «likes».

Den norske bedriftens nettsider var en kort stund nede som følge av all Kardashian-fansen som ville sikre seg et norsk plagg. 

- Serverne våre hadde ingen sjanse. Nettbutikken vår krasjet rett etter de postet, da mer en 100 000 mennesker prøvde å besøke siden i løpet av 30 sekunder, sier daglig leder og med-gründer i Onepiece Tomas Adams i en pressemelding.

Han forteller også at firmaet satte salgsrekord i løpet av kort tid. De mest populære produktene var selvsagt dressene Kris og Kylie har på seg på bildene.

- Ikke betalt for reklamen

Adams sier til Seoghør.no at de ikke har betalt for reklamen.

- Vi betaler aldri kjendiser for å bruke klærne våre, dette har alltid skjedd av seg selv. På det innlegget de la ut forrige uke hvor de har lagt ved link til nettside og en rabattkupong har vi gjort en spesiell avtale med de, uten at jeg vil gå i detaljer på hva den var.

Han forteller videre at familien flere ganger har vært i butikken deres i Beverly Hills og at de fikk en haug med OnePiecer i forbindelse med thanksgiving.

- En venn av meg feiret thanksgiving med familien i år og de hadde spurt om han kunne ordne jumpsuits til alle sammen, det fikset vi. Så vi får nok se flere sv gjengen i jumpsuits fra Onepiece i tiden som kommer, sier Adams.

- Ødela internett

Også utenlandske medier har fått med seg hysteriet rundt klærne.

- Kylie Jenner «ødela internett» - en liten del av det i hvert fall, og mest sjokkerende gjorde hun det uten å vise hud, skriver nettsiden TMZ.

- Kris og Kylie har til sammen 90 millioner følgere som var mer enn OnePiece kunne takle. 30 sekunder etter innleggene besøkte 100 000 mennesker nettsiden og gjorde at den kollapset, skriver TMZ.

Også magasinet Peoples Stylewatch har skrevet om Jenners antrekk.

- Kris Jenners høytids-hus er for kult for et harry juleantrekk. Istedet gikk hun for en «edgy» kamuflasjedress mens hun poserte foran sitt juleparadis.

☺️

Et bilde publisert av King Kylie (@kyliejenner)

Lørdag morgen la Kylie ut et nytt bilde der hun har på seg en rød onepiece.

 
Kris og Kylie er ikke de første i familien som tiltrekkes av norsk design. I 2013 ble Kim Kardashian og ektemannen Kanye West fotografert mens de shoppet i Moods of Norways butikk i Los Angeles.
 

LES OGSÅ: Ukjent mann overrasket Kris Jenner i hjemmet hennes

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.