Norske Julie i reklamefilm med Robin Thicke

- Han spurte meg flere ganger om jeg ville ha en shot med vodka siden han hadde en stor flaske inne i traileren sin.

SPILLER KJÆRESTER: I den nye Samsung-reklamen spiller trønderjenta Julie Henning kjæresten til popstjernen Robin Thicke Foto: Fra reklamefilmen
SPILLER KJÆRESTER: I den nye Samsung-reklamen spiller trønderjenta Julie Henning kjæresten til popstjernen Robin Thicke Foto: Fra reklamefilmen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Takket være superhiten «Blurred Lines» og den påfølgende skandalen under MTV Video Music Awards med Miley Cyrus, ble artisten Robin Thicke (36) en av verdens mest populære artister i 2013.

Nå har også elektronikkprodusenten Samsung gravet dypt i lommeboka for å få superstjernen til å promotere deres produkter. Og i den nyeste reklamefilmen får han selskap av den norske modellen Julie Henning (23), som spiller hans kjæreste.

Norsk kjæreste på film

Til Byavisa Trondheim sier Henning - som flyttet til Los Angeles i fjor - at hun syntes det var gøy å få spille inn scener sammen med Thicke.

- Vi snakket mye om familiene våre. Robin fortalte at han nettopp hadde vært i Norge og Europa, hvor han trivdes veldig bra. Han var veldig avslappet, og køddet rundt konstant. Robin spurte meg flere ganger om jeg ville ha en shot med vodka siden han hadde en stor flaske inne i traileren sin.

Se reklamefilmen her:- Trønderen som jeg er, tenkte jeg først at det kunne vært litt godt. Jeg kom likevel fort til konklusjonen om at det ville være en dårlig idé, siden alle mine «close ups» var på slutten av dagen, sier hun til avisen.

Fikk VIP-behandling

ROMANTISK MIDDAG: I reklamefilmen er Julie på en romantisk restaurant med Robin Thicke.
ROMANTISK MIDDAG: I reklamefilmen er Julie på en romantisk restaurant med Robin Thicke. Vis mer
SKØYER: Julie sier til Byavisa Trondheim at Robin Thicke var i godt humør under opptakene.
SKØYER: Julie sier til Byavisa Trondheim at Robin Thicke var i godt humør under opptakene. Vis mer

Men det var ikke bare Robin Thicke som fikk VIP-behandling under innspillingen.- Jeg overdriver ikke når jeg sier at det var over 100 mennesker på settet i tillegg til alle statistene. Først trodde de at jeg var statist, men etter de fant ut at jeg skulle spille hovedrollen, ble jeg plutselig behandlet som en prinsesse.

Den norske jenta har jobbet som modell i ti år, og angrer ikke på at hun flyttet til Los Angeles.

- Jeg håper selvsagt at Samsung-reklamen kan være et av stegene på veien. Målet mitt nå, er å fortsette å fokusere på skuespillerjobber, sier hun til Byavisa.

Privat er Robin gift med skuespilleren Paula Patton (38).

LES OGSÅ: - Jeg våget ikke se på henne.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer