FANTASTISKE JENTER: Matthew Lovik fra «Alt for Norge» synes norske jenter er fantastisk vakre.  Foto: TVNorge
FANTASTISKE JENTER: Matthew Lovik fra «Alt for Norge» synes norske jenter er fantastisk vakre. Foto: TVNorgeVis mer

- Norske jenter er fantastiske

«Alt for Norge»-kjekkasen hadde ikke hatt noe imot en norsk kjæreste...

SEHER.NO: Ifølge «Alt for Norge»-programleder Henriette Bruusgaard (28) er 24 år gamle Matthew Lovik fra Santa Cruz i California TVNorge-programmets store kjekkas.

Da Seher.no møtte programlederen i forbindelse med premieren for to uker siden, kunne hun også fortelle at Lovik var den store flørteren under innspillingen, og at hans sjarm også funket på henne.

- Han var en stor flørt. Det skal sies. Han kastet noen blikk både på den ene og den andre. Men han er bare supersjarmerende altså. Så jeg tror seerne kommer til å like han, sa hun til Seher.no.

Lovik selv kunne også bekrefte at han fikk en god tone med Henriette, samt flere av de andre deltagerne under innspillingen.

Og til Seher.no avslører den single norsk-amerikaneren at han ikke hadde hatt noe imot en norsk kjæreste.

- Jeg hadde definitivt ikke hatt noe imot det, sier han lurt til Seher.no.

Ifølge 24-åringen fikk han et veldig godt inntrykk av norske jenter under «Alt for Norge»-innspillingen.

- Jentene virket fantastiske. Jeg fikk dessverre ikke tilbragt noe særlig tid med mennesker utenfor programmet, men de jeg traff satte jeg veldig pris på. Noen steder har veldig tydelig kjønnsroller og et tydelig hierarki når det gjelder makt. Jeg satte pris på den likestillingen jeg følte fra kvinner jeg møtte. De virket veldig kapable, var fantastisk vakre og frie og eventyrlystne av natur, forteller han.

Selv om han innrømmer at han fikk en «veldig god tone» med programleder Bruusgaard, hevder Lovik at han fortsatt er litt usikker på hva slags kvinne han leter etter og ønsker å dele livet med.

- Jeg har aldri vært en fyr som har hatt en spesiell «type» når det gjelder utseendet. Vakre ting kommer i alle forskjellige farger, størrelser og fasonger, sier han. 

Likevel har unggutten visse krav til kvinnen i hans liv.

- Når det gjelder kvaliteter jeg ser etter hos en kvinne, så synes jeg det er viktig med et åpent hjerte og at hun liker å oppleve nye ting og er eventyrlysten. En person som vet at kroppen vi har er den eneste vi får og at man bør ta vare på den. Med andre ord - at hun spiser sunt, holder seg aktiv og frisk. Og noen som setter pris på hobbiene mine, jeg har for mange hobbier, sier han.

Og 24-åringen gleder seg veldig til å finne sin fremtidige partner, selv om han også trives som singel.

- Jeg har absolutt ingen anelse om hvordan min fremtidige partner vil være, men jeg er veldig spent på å finne det ut, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

«Alt for Norge» sendes på TVNorge torsdager klokken 21.30! Se Seher.nos TV-guide her.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: - Hun er en ufattelig vakker kvinne