Norske Jarl blir stjerne i USA

Jobber med nytt, stjernespekket TV-show.

TV-STJERNE: Jarl Haugedal fra Kristiansand har startet et nytt realitykonsept i USA. «The Next American Gay» skal finne nye homofile forbilder.  Foto: Privat
TV-STJERNE: Jarl Haugedal fra Kristiansand har startet et nytt realitykonsept i USA. «The Next American Gay» skal finne nye homofile forbilder. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: 19 år gammel dro Jarl Haugedal (41) til USA for å bli reiseleder. I dag driver han hotellet NYC-JC guest suites i New York og jobber med to stjernespekkede TV-show.

Denne uka ser du ham i TV 2-dokumentaren «Langt hjemmefra», som har fulgt den suksessfulle nordmannens travle dager i storbyen.

Haugedal er for tiden i full sving med sitt nye realitykonsept «The Next American Gay».

I programmet vil kjendisgjester som Olivia Newton John, Rosie O’ Donnell og Wynonna Judd jakte på homofile forbilder, som til slutt vil kunne representere Amerika i «Mr Gay World».

- Det blir både morsomt og seriøst. Deltagerne blir representanter for folk som ikke har fått det de har krav på, og vi håper de kan være gode forbilder, sier Haugedal til Seher.no.


Da nordmannen  var dommer i «Mr Gay World» fikk han fikk øynene opp for homofiles rettigheter, og begynte å engasjere seg for alvor. Han håper TV-programmet kan inspirere seerne.

- Jeg tror dette kan forandre menneskers liv. Det er viktig å være åpne, spesielt for alle tenåringene som kommer til å se på.

Jarl har tro på at konseptet hans kan bli en stor suksess og ønsker å lansere programmet også i Norge.

«Langt hjemmefra» ser du på TV 2 onsdag klokken 21.45.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Stjernene elsker norske Nina  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer