Norske Hanneli side om side med Dakota Johnson

Den norske modellen var sammen med «Fifty Shades of Grey»-stjernen på motevisning i Paris.

PÅ MOTEVISNING MED STJERNENE: Den norske modellen Hanneli Mustaparta (t.h) koste seg på Christian Dior-visningen under moteuken i Paris fredag, der hun poserte sammen med Hollywood-stjernen Dakota Johnson.  Foto: Stella Pictures
PÅ MOTEVISNING MED STJERNENE: Den norske modellen Hanneli Mustaparta (t.h) koste seg på Christian Dior-visningen under moteuken i Paris fredag, der hun poserte sammen med Hollywood-stjernen Dakota Johnson. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: De siste dagene har stjernene strømmet til Paris for å overvære moteuken i den franske hovedstaden.

Før helgen var det duket for visningen av årets høst- og vinterkolleksjon fra motehuset Christian Dior, og motefiffen kastet selvsagt glans over motevisningen.

Blant dem som troppet opp til catwalkshowet, var den norske modellen og «it»-jenta Hanneli Mustaparta (32), som inntil i fjor sommer var sammen med artist og «The Voice»-mentor Espen Lind (43).

Den suksessrike modellen er fast inventar på de store motearrangementene, og på fredagens Dior-visning viste hun seg frem i en sporty, hvit minikjole. Hanneli poserte også side om side med «Fifty Shades of Grey»-stjernen Dakota Johnson (25), som derimot var kledd i en elegant, sort buksedress.

Kast terning på stjernenes Dior-antrekk nederst i saken!

I CELEBERT SELSKAP: Hanneli Mustaparta var også til stede på Salvatore Ferragamo-visningen under moteuken i Milano for halvannen uke siden. Da satt hun på første rad med modell og DJ Leigh Lezark, og skuespiller Freida Pinto.  Foto: Stella Pictures
I CELEBERT SELSKAP: Hanneli Mustaparta var også til stede på Salvatore Ferragamo-visningen under moteuken i Milano for halvannen uke siden. Da satt hun på første rad med modell og DJ Leigh Lezark, og skuespiller Freida Pinto. Foto: Stella Pictures Vis mer

Dette er langt ifra første gang den norske toppmodellen menger seg med superstjernene. Bloggeren og stilikonet har tidligere festet med stjerner som Nicole Kidman, «Skyfall»-skjønnheten Naomie Harris og Pharrell Williams.

Og i fjor sommer nøt hun en bedre middag sammen med U2-vokalist Bono. Hanneli Mustaparta har tidligere fortalt til Se og Hør at hun ikke blir «star struck» av å møte superkjendiser.

- Men jeg digger å møte filmstjerner, og synes det er veldig morsomt å snakke med folk jeg har mye til felles med. Vi møtes i settinger der det føles naturlig, sa hun til Se og Hør i 2012.

Hva synes du om antrekkene til Hanneli, Dakota og de andre stjernene på Dior-visningen?

[views:embed:node_embed:block:78045]

LES OGSÅ: Erlend Bratland har aldri møtt faren sin