TALENTFULL: Den danske Eurovision-vinneren er både talentfull og vakker. Derfor er det ikke overraskende at hun har fått mye oppmerksomhet fra det motsatte kjønn etter seieren. Foto: Tore Skaar
TALENTFULL: Den danske Eurovision-vinneren er både talentfull og vakker. Derfor er det ikke overraskende at hun har fått mye oppmerksomhet fra det motsatte kjønn etter seieren. Foto: Tore SkaarVis mer

- Norske gutter har ingen sjanse

Eurovision-vinner Emmelie De Forest er kun interessert i én person..

SEOGHØR.NO:  Sist uke besøkte Emmelie De Forest (20) Norge for aller første gang da hun opptrådte på Allsang på grensen i Halden.

Den danske artisten har fått mye oppmerksomhet etter at hun gikk seierende ut av Eurovision-finalen med låten «Only teardrops» i mai.

- Livet mitt har forandret seg. Nå lever jeg drømmen min og reiser rundt i Europa for å gjøre intervjuer og opptre på tv-show. Det er hektisk, men veldig gøy, sier Emmelie til Se og Hør.

- Jeg har kun hatt positive opplevelser etter Eurovision. Jeg har verdens herligste fans, som skriver meldinger til meg på Facebook hele tiden. Det er mest tyskere, svensker og dansker, men også noen norske gutter, forteller den unge skjønnheten.

Og det er ikke bare profesjonelt at livet smiler til Eurovision-vinneren.

- For fire måneder siden fikk jeg kjæreste. Han er dansk, så norske gutter har ingen sjanse for øyeblikket, sier hun med glimt i øyet.

Emmelie har drevet med musikk siden hun var liten og la ut på sin første turné allerede som 14-åring.

- Jeg reiste Danmark rundt sammen med en skotsk artist. Jeg gikk på skole på ukedagene, og i helgene kjørte mamma meg rundt til ulike opptredener. Hun var min beste og eneste roadie, smiler hun.

14.mai slapp hun sitt debutalbum «Only teardrops», og nå satser hun for fullt i Danmark og Tyskland. Hun drømmer om å kunne leve av musikk resten av livet - og så langt ser fremtiden lys ut for den unge dansken.

LES OGSÅ: Margaret Berger : - Det går veldig bra med kjærligheten