DYKTIG: Agnes har allerede fått en horde med fans over hele verden, og fredag så norske TV-seere 21-åringen opptre under "Gullfisken" på TV 2.  Foto: Stella Pictures
DYKTIG: Agnes har allerede fått en horde med fans over hele verden, og fredag så norske TV-seere 21-åringen opptre under "Gullfisken" på TV 2. Foto: Stella PicturesVis mer

- Norske gutter er kjekke

Den svenske artisten utlukker ikke en kjæreste fra nabolandet.

SEHER.NO: Den svenske artisten Agnes Carlsson (21) har blitt superstjerne med hiten "Release Me", og denne uken var 21-åringen på plass i Oslo. Fredag tok hun det norske publikummet med storm da hun opptrådte under "Gullfisken" på TV 2.

Agnes slo igjennom da hun vant svenske "Idol" i 2005, og er for tiden aktuell med albumet ”Dance Love Pop”, som er hennes tredje til tross for sin unge alder.

Det siste året har artisten reist og sunget over hele verden, men selv om livet er snudd på hodet, forsøker hun å ikke se på seg selv som en kjendis.

- Jeg prøver å ikke bli påvirket av at jeg er kjent, men livet har forandret seg veldig mye siden Idol. Før var jeg bare i Sverige og turnerte, men nå reiser jeg i USA, England og Tyskland.
Det verste med å være kjendis er at jeg savner familien min mye, sier hun til Seher.no.

I fjor deltok popstjernen i den svenske versjonen av Melodi Grand Prix, "Melodifestivalen", men til Seher.no innrømmer 21-åringen at hun slett ikke følger med på norske Grand Prix, eller norske artister i det hele tatt.

- Jeg følger ikke med, vi har ikke norsk TV i Sverige. Jeg har ikke oversikt over norske artister, det er kjempefælt!


Til Seher.no avslører Agnes at hun ikke har noen kjæreste for tiden, men at hun har et godt øye til norske gutter.

- Jeg er singel. Og, ja, jeg synes norske gutter er kjekke. Jeg tror alle svenske jenter synes at norske gutter er kjekke, så jeg utelukker ikke en norsk kjæreste. Det viktigste hos en kjæreste er uansett personligheten, men det skal jo være en attraksjon der også. Også er det viktig å ha det gøy sammen.


I Norge er Agnes best kjent for låten "Release Me", som ifølge henne handler om det å være fanget i et forhold som ikke er bra. 21-åringen innrømmer at det teksten handler om er selvopplevd.

- Jeg har opplevd det selv med en person, det tror jeg mange har...

Se musikkvideoen til "Release Me" nederst i saken.

Nylig vant skjønnheten prisen for årets artist under "Gaygalla" i Sverige, og stjernen legger ikke skjul på at hun setter stor pris på sitt homofile publikum.

- Mange av mine fans er homofile, og det er fantastisk å være et homoikon! Homopublikummet er varmt og alltid glade, så det er superkult.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ikke skuffet eller lei meg