FLOTT: Skuespiller Gitte Witt (29) er en talentfull skuespiller, som både har spilt i Norge og i utlandet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FLOTT: Skuespiller Gitte Witt (29) er en talentfull skuespiller, som både har spilt i Norge og i utlandet. Foto: Andreas Fadum / Se og HørVis mer

Norske Gitte kapret Alexander Skarsgård

Nå røper skuespilleren hva hun gjorde for å sjarmere «True Blood»-kjekkasen i senk.

SEOGHØR.NO: Den norske skuespilleren Gitte Witt (29) er til vanlig å se på teaterscenen, men har også gjort seg bemerket i filmer som «The Impossible» med Evan McGregor, «Exteriors» og « Varg Veum – Kalde hjerter».

Til sommeren spiller hun rollen som drømmedama til hovedrolleinnehaveren i den norske filmen «Pornopung» Basert på Mads Larsens mye omtalte roman om sjekking.

I 2010 spilte den flotte skuespilleren i den svenske filmen «Puss» mot sexsymbolet Alexander Skarsgård (36), kjent fra True Blood. De to ble raskt koblet sammen av pressen, men hun ville ikke kommentere noe - før nå.

- Jeg var jo 25 år og skilt. Men det er jo nesten en morsom ting å kunne si, jeg er ikke god på å ikke angre. Så gikk jeg ganske fort inn i det nye forholdet, og så varte det frem og tilbake en stund, sier hun til Det Nye.


Dette har hun å si om sexsymbolet:

- Hahaha, hva skal man si. Jeg er veldig glad i ham, han er en helt nydelig fyr. Det gikk ikke, av forskjellige grunner, men det var gøy så lenge det varte, sier hun i samme intervju.


I intervjuet røper hun også sjekketriksene sine, som Skarsgård bet på.

- Jeg har masse usikkerhet i meg, men samtidig er jeg flink til å gi litt faen. Det tror jeg utstråler en selvsikkerhet som er tiltrekkende. Jeg kan være nedfør og ha mest lyst til å bare være hjemme, men så bestemmer jeg meg for at nå skal jeg ut og ha det gøy. Og da kan jeg ha på hettegenser og droppe sminken, er jeg først ute er jeg alltid en som ler og danser uansett, røper hun til Det Nye.

LES OGSÅ: Alexander Skarsgård: Favoritt til Tarzanrolle