- Norske fans hoppet rundt som gale sauer

Morgan og Ola-Conny følte seg som rockestjerner da de spilte inn sin nye TV-serie.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den svenske TV-duoen Ola-Conny Walllgren og Morgan Karlsson har tatt både svenske og norske seere med storm de siste årene.

Etter at duoen først dukket opp i realityserien om det svenskje kjøpesenteret «Ullared»- hvor de begge jobber - har de reist verden rundt med kamera på slep.

Nå er turen kommet til Norge, og til Seoghør.no legger de to ikke skjul på at det ble mye moro, da de reiste landet rundt og prøvde seg på alt fra skigåing til folkedans.

- Butikken stoppet opp

REISER NORGE RUNDT: Morgan Karlsson og Ola-Conny Wallgren reiser blant annet på besøk til samene i sin nye serie fra Norge. Foto: TVNorge
REISER NORGE RUNDT: Morgan Karlsson og Ola-Conny Wallgren reiser blant annet på besøk til samene i sin nye serie fra Norge. Foto: TVNorge Vis mer

De to kameratene var imidlertid ikke forberedt på at så mange kjente dem igjen under innspillingen.

Sine tidligere reisebrev fra blant annet USA, Europa og Japan har de kunnet lage i visshet om at ingen visste hvem det var. I Norge var situasjonen stikk motsatt.

- Vi var i en norsk by under innspillingen og gikk inn for å låne toalettet på en Shell-stasjon. Da vi kom inn stoppet hele butikken opp. De hoppet rundt som gale sauer. Vi følte oss til tider litt som rockestjerner, sier de to til Seoghør.no.

Får frierbrev fra norske kvinner

Ola-Conny legger ikke skjul på at han tidligere har mottatt mange frierbrev fra norske kvinner.

- Jeg har også fått mange kjærlighetsbrev fra norske damer, men det blir litt for lang avstand for meg, sa han i forbindelse med presentasjonen av programmet på TVNorges høstlansering.

I november sa Ola-Conny til Seoghør.no at han var lykkelig forelsket i en ti år yngre kvinne, men avslørte at han ikke alltid har  vært like stødig på sjekkefronten.

– Før var jeg veldig beskjeden. Du vet, da jeg var ute på dans turte jeg ikke en gang å by opp noen. Jeg sto og mannet meg opp helt til den siste låten, og hvis jeg da våget å ta kontakt med noen, turte jeg knapt å prate med dem.

- Jeg stilte kanskje et spørsmål om hva hun jobbet med, og så ble det stille. Til slutt forsto jeg at dette går jo ikke! Du må jo prate i alle fall, ler Ola-Conny.

Leter ikke lenger etter kjæreste

REISER VERDEN RUNDT: Morgan og Ola-Conny har reist verden rundt med kamera på slep. Her er de i USA. Foto: TVNorge
REISER VERDEN RUNDT: Morgan og Ola-Conny har reist verden rundt med kamera på slep. Her er de i USA. Foto: TVNorge Vis mer

Morgan har sagt til svenske Expressen at han har et avslappet forhold til det å lete etter en kjæreste.

- Jeg leter ikke lenger etter kjærligheten. Jeg har ikke tenkt på det noe særlig. De siste tre årene har jeg vært veldig fokusert på karrieren min. Jeg har ikke brydd meg.

- Hvis det hadde vært noe som fristet så hadde jeg hoppet på, men det har det ikke vært. Det er klart man får mange tilbud, men jeg er ikke en slik person som utnytter min stilling, sa han til den svenske avisen Expressen i fjor.

Stor pågang på jobben

Begge opplever en stor pågang fra fans også på jobben i Ullared-senteret.

- Det hender det blir så mye at vi nesten ikke får gjort noe.

Hverken Ola-Conny eller Morgan har imidlertid planer om å slutte med butikkjobben for å satse på TV på heltid.

- Jeg har ikke vurdert å slutte. Jeg er troende og ber til gud om at jeg får lov til å fortsette med å jobbe ti eller tjue prosent. Det vil jeg fortsette med, sier Morgan til Seoghør.no.

Morgan og Ola-Connys norske reise får premiere på TVNorge i løpet av høsten.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer