AVLYSER: I natt bekreftet Justin Bieber at han avlyser alle fremtidige møter med fansen –  som har betalt elleville summer for å ta et bilde med sitt store idol – på sin pågående «Purpose»​-turne. Foto: Pa Photos
AVLYSER: I natt bekreftet Justin Bieber at han avlyser alle fremtidige møter med fansen – som har betalt elleville summer for å ta et bilde med sitt store idol – på sin pågående «Purpose»​-turne. Foto: Pa PhotosVis mer

Norske fans betalte 17.000 for å møte Bieber – nå avlyser han

Selv sier artisten at møtene med fansen overvelder ham og gjør ham «deprimert».

FIKK NOK: Slik så det ut da Justin Bieber i oktober i fjor stormet av scenen på Chateu Neuf – etter å ha sunget én låt.  Foto: Scanpix
FIKK NOK: Slik så det ut da Justin Bieber i oktober i fjor stormet av scenen på Chateu Neuf – etter å ha sunget én låt. Foto: Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Sent i fjor kom nyheten om at Justin Bieber (22) nok en gang hadde planer om å besøke Norge etter skandaleopptredenen på Chateau Neuf i oktober. Denne gangen som en del av popstjernens «Purpose»-turné.

22-åringen har en enorm fanskare her til lands, og da det ble lagt ut såkalte «meet and greets» for salg (disse inkluderer møte og bilde sammen med Bieber), ble billettene revet bort – på tross av den oppsiktsvekkende prisen. 

De dyreste VIP-billettene kostet nemlig i overkant av 17.000 norske kroner.

Dessverre ser det ut til at de mest ivrige «belieberne» punget ut til ingen nytte. I natt bekreftet sangfuglen selv at han avlyser alle kommende møter med fansen i turnésammenheng.

«Jeg elsker å møte så fantastiske mennesker, men mot slutten er jeg så fylt med andres energi at jeg ender opp med å føle med tom og lei meg. Jeg vil gjøre folk glade og få dem til å smile, men ikke på min egen bekostning. Meet & greets gjør meg både fysisk og psykisk utmattet, jeg blir så sliten at jeg blir deprimert», skriver stjernen på Instagram.

Saken fortsetter under bildet.

Videre skriver den verdenskjente 22-åringen at det å konstant prøve å møte folks forventingen er en tung byrde bære, og at han sliter med å takle presset.

«Jeg kan ikke beskrive hvor lei jeg er for dette, og jeg skulle ønske det ikke var så tungt for meg... Jeg vil gjerne holde meg på den psykisk gode plassen jeg er nå, slik at jeg kan gi dere den beste konserten dere noensinne har sett», lyder resten av teksten.

I tillegg til artistens utmattelse, skal et problem med sikkerheten ha vært en faktor som bidro til at møtene med fansen nå blir avlyst. Dét melder nettstedet BKSTG som har ansvaret for VIP-billettene på turneen.

Seoghør.no har tatt kontakt med Biebers plateselskap Universal for kommentar, men har foreløpig ikke fått svar.

LES OGSÅ: Nå kaster popstjernen klærne nok en gang