Norske Christine til legevakt etter Mariah-innspilling

Og modellen Christine Teigen fikk selskap av kjendiskjæresten John Legend.

STOR TILHENGERSKARE: John Legend og Christine Teigen har begge en stor tilhengerskare på Twitter. Søndag fikk følgerne deres høre om deres lille ulykke etter at John spilt inn musikkvideo med Mariah Carey.  Foto: Twitter
STOR TILHENGERSKARE: John Legend og Christine Teigen har begge en stor tilhengerskare på Twitter. Søndag fikk følgerne deres høre om deres lille ulykke etter at John spilt inn musikkvideo med Mariah Carey. Foto: Twitter Vis mer
SEHER.NO: Både musikeren John Legend (32) og hans norskættede kjæreste Christine Teigen (25) havnet på legevakta etter en musikkvideoinnspilling med Mariah Carey (41) søndag kveld.

- Det jeg ikke nevnte var at @Johnlegend kuttet seg på det samme apparatet bare minutter tidligere. Idioter foren dere!, skriver Teigen på sin Twitterside, og publiserer et bilde av begges bandasjerte tomler.

Kanskje var sangeren og hans kjæreste litt for ekstatiske over innspillingen med Carey tidligere på kvelden, for da de skulle skrelle poteter gikk det helt galt for dem begge.

- Folk dømmer henne automatisk. De forventer at hun er dum og sier «Du er sammen med en dum jente, bare fordi hun er vakker», har Legend uttalt Daily News.

Selv om Legend er oppgitt over folks fordommer mot kjæresten, velger han å ikke bry seg.

- Folk vil dømme deg uansett hva du gjør. Hvis jeg hadde vært sammen med en jente med middelmådig utseende, hadde folk spurt «Hvorfor er du sammen med henne?» Jeg velger å ikke bry meg om det. Det viktigste for meg er at jeg er lykkelig, har han tidligere sagt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.