Norske Christine festet med Grammy-stjernene

Modellen Christine Teigen ankom Grammy Awards med forloveden John Legend.

SEOGHØR.NO: Grammy Awards er en av verdens mest prestisjefylte prisutdelinger og kjendisene står nærmest i kø på den røde løperen.

En som fikk innpass blant musikkbransjens elite var norske Christine Teigen (27), som ankom festen hånd i hånd med kjæresten John Legend (34).

John og Christine har vært sammen siden 2008, og julen 2011 fridde soulstjernen til sin vakre kjæreste. Modellens far er norsk mens moren er fra Thailand, og Christine ble født i USA

Her kan du se video fra Grammy Awards!

Den søte modellen var som vanlig svært vakker i en tettsittende sort kjole og med store diamantøredobber. Gjestene hadde fått streng beskjed av TV-kanalen CBS om å kle seg passende og ikke for dristig, og Christine prøvde å følge kleskoden. 

- Har på meg Joy Cioci i kveld. Prøver å unngå å vise kjønnsorganer, sidepupp og andre utstående kroppsdeler, skrev hun humoristisk på Twitter.  


Kjæresten var nominert til pris for sangen «Tonight (Best You Ever Had)» sammen med Ludacris, men måtte gå tomhendt hjem. 

- Trøster John Legend etter tapet, skrev Christine.  

Teigen er svært aktiv på Twitter og oppdaterte fansen på hva som skjedde inne på utdelingen. Hun var derimot ikke så fornøyd med nettdekningen. 

- Så mange meldinger og bilder kom ikke frem. Dårlig dekning her inne. Sorry.  
.LES OGSÅ: - Hvordan fikk hun det til?