<strong>ATTRÅVERDIG PAR:</strong> Stjerneparet John Legend og Chrissy Teigen har aldri lagt skjul på de hete følelsene de har for hverandre. Ekteparets sexy fremtoning sørger for at folk nå svarer at de gjerne skulle vært med dem på soverommet.  Foto: Rex Features
ATTRÅVERDIG PAR: Stjerneparet John Legend og Chrissy Teigen har aldri lagt skjul på de hete følelsene de har for hverandre. Ekteparets sexy fremtoning sørger for at folk nå svarer at de gjerne skulle vært med dem på soverommet. Foto: Rex Features Vis mer

«Norske» Chrissy vant tvilsom kåring

- Takk til våre fremtidige sexpartnere, skriver modellen på vegne av seg selv og ektemannen John Legend.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den halvt norske toppmodellen og TV-personligheten Chrissy Teigen (29) og musiker John Legend (36) har vært et hett par i Hollywood de siste årene.

De to turtelduene, som giftet seg i 2013, har aldri vært redde for å komme med pikante avsløringer om sexlivet sitt. Nå har det flotte parets frilynte holdning muligens bidratt til å sikre dem seieren i en noe tvilsom kåring fra New York Post.

Tirsdag delte langbeinte Chrissy et utsnitt av en magasinside på Instagram, som viser resultatene av avstemningen.

Saken fortsetter nedenfor.

«Hvilket kjendispar skulle du ønske ville invitere deg med på en trekant?» lyder spørsmålet i den lille notisen.

Og på førsteplass, med 34 prosent av et ukjent antall stemmer, troner altså den vakre 29-åringen og hennes Golden Globe-vinnende ektemann.

- For en ære. Takk til fansen og de fremtidige sexpartnerne våre. Vi kunne ikke klart det uten dere, skriver Chrissy Teigen spøkefullt under Instagram-bildet.

Med flest stemmer i «trekant-kåringen» slår ekteparet både superparet Taylor Swift og Calvin Harris (29 prosent), tobarnsforeldrene prins William og hertuginne Kate (20 prosent) og det nyseparerte Hollywood-paret Ben Affleck og Jennifer Garner (17 prosent).

Saken fortsetter under bildene.

IKKE LIKE SEXY (f.v): Taylor Swift og Calvin Harris, hertuginne Kate og prins William, samt Ben Affleck og Jennifer Garner tok plassene under Chrissy Teigen og John Legend i «kåringen».  Foto: NTB Scanpix
IKKE LIKE SEXY (f.v): Taylor Swift og Calvin Harris, hertuginne Kate og prins William, samt Ben Affleck og Jennifer Garner tok plassene under Chrissy Teigen og John Legend i «kåringen». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Chrissy Teigen og John Legend møttes på innspillingssettet til musikkvideoen «Stereo» i 2007, og i 2011 ble de forlovet.

Selv om paret har vært sammen i over syv år, ser lidenskapen mellom dem ut til å holde seg. I 2014 avslørte Chrissy at de to har hatt sex ombord i et fly:

- Vi var på vei til Thailand for å besøke foreldrene mine, og reiste med førsteklasse. Vi gjorde det under et teppe, og var ikke en gang i en sånn bås. Egentlig burde vi fått en trofé for det, fortalte den forfriskende ærlige modellen til amerikanske Cosmopolitan Magazine.

<strong>VARME FØLELSER:</strong> John Legend gir vakre Chrissy et kyss på kinnet under kosmetikkmerket Lancomes 80-årsfeiring i Paris i starten av juli 2015. Foto: Abaca
VARME FØLELSER: John Legend gir vakre Chrissy et kyss på kinnet under kosmetikkmerket Lancomes 80-årsfeiring i Paris i starten av juli 2015. Foto: Abaca Vis mer

LES OGSÅ: Redde for å gå ned i vekt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer