UNDERTØYSMODELL: Halvt norske Chrissy Teigen stiller i bare trusa på forsiden av GQ magazine.  Foto: Stella Pictures
UNDERTØYSMODELL: Halvt norske Chrissy Teigen stiller i bare trusa på forsiden av GQ magazine. Foto: Stella PicturesVis mer

Norske Chrissy kaster klærne

Delte undertøysbilde med fansen på Instagram.

SEOGHØR.NO: Den halvt norske og halvt thailandske Christine «Chrissy» Teigen (28) ble kjent verden over, etter hun var på forsiden av Sports Illustrated Swimsuit Issues 50 års jubileums-blad.

Hun er også gift med  R'n'B-stjernen John Legend. De to begynte å date i 2007, og ble et par året etter.

Nå kaprer hun enda en drømmejobb, og pryder forsiden til GQ Magazine. Chrissy delte selv et bilde av bladets forside på sin Instagram-side.

I en blå truse, med kun armene til å dekke brystene, stråler Chrissy på forsiden. Med et bredt smil og håret flommende nedover skuldrene, ser modellen flott ut.

Nylig utalte hun at hun ennå ikke er klar for barn med ektemannen John Legend (35).

- Vi tenker ikke på det enda. Mange av vennene mine har barn, og ingen sier at de skulle ønske de hadde fått barn tidligere. Så akkurat nå har jeg lyst til å ha det gøy, og nøye meg med å passe mine venners barn,sa hun til Hollywoodlife.com

Da hun var på forsiden av Sports Illustrateds 50 års jubileums-blad, fortalte hun at hun begynte å gråte.

GIFT: Chrissy Teigen er gift med artisten John Legend. Foto: Stella Pictures
GIFT: Chrissy Teigen er gift med artisten John Legend. Foto: Stella Pictures Vis mer

VERDENSKJENT: Vendela Kirsebom var på forsiden av Sports Illustrated i 1993.
VERDENSKJENT: Vendela Kirsebom var på forsiden av Sports Illustrated i 1993. Vis mer

- Jeg er målløs. Jeg kunne ikke ha vært lykkeligere over å være på dette coveret. Fantastisk! Jeg begynte å gråte. Jeg skalv fordi jeg ikke kunne tro det, sa den «norske» modellen til People.com.

I 1993 var det vår hjemlige modell, svenske Vendela Kirsebom (47), som var årets badedraktmodell på forsiden av bladet, som har millioner av lesere over hele verden.

- Sports Illustrated-forsiden har betydd enormt mye for meg. Den betydde en forandring i livet mitt som ikke kan beskrives.

Tilværelsen gikk fra å være en helt anonym og ukjent person til å bli en person som alle visste hvem var. Jeg fikk virkelig føle at jeg var en supermodell, har Kirsebom tidligere sagt til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Slått i bakken av forsidebilde