Justin Bieber:

Norske Anna (20) tatt på senga av Bieber

Ble invitert inn i stjernens direktesending på Instagram.

OVERRASKET: Justin Bieber bruker tiden i hjemmekarantene til å snakke med fans på Instagram. Denne gangen var det norske Anna sin tur. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har den siste tiden blitt svært populært blant kjendisene å holde direktesendte videoer på Instagram, der flere benytter tiden i karantene til å bli kjent med fansen ved å invitere dem inn i videosamtaler.

En som nesten daglig ringer opp heldige fans på Instagram er ungpikeidolet Justin Bieber (26). Det er ikke å stikke under en stol at mange drømmer om en samtale med superstjernen (inkludert undertegnede), og for én heldig nordmann gikk denne drømmen i oppfyllelse.

Tirsdag kveld ble nemlig Anna Langseth Folkestad (20) fra Lillehammer invitert til å bli med inn i Biebers direktesending, der hun fikk snakke med sitt store idol.

Det var Gudbrandsdølen Dagningen som først omtalte saken.

OVERRASKER: Popstjernen Justin Bieber får merkelige valgmuligheter i «The Late Late Show with James Corden». Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

- Sjokktilstand

Folkestad har vært en såkalt «Belieber» siden hun var rundt elleve år, og kunne ikke tro sine egne øyne da hun tirsdag fikk snakke med selveste Bieber.

Til Se og Hør kan 20-åringen røpe at hun har sendt forespørsler om å få bli med i en av hans direktesendinger flere ganger i løpet av den siste tiden, uten at hun har trodd at det faktisk skulle skje. Tirsdag kveld, da hun var på vei til å legge seg, tenkte hun likevel å prøve én siste gang.

Det var da det skjedde. Bieber valgte hennes forespørsel, ut fra om lag 50 000 seere på tidspunktet.

SNAKKET SAMMEN: Anna Langseth Folkestad fikk snakke med sitt store idol via en direktesending på Instagram tirsdag kveld. Foto: Privat
SNAKKET SAMMEN: Anna Langseth Folkestad fikk snakke med sitt store idol via en direktesending på Instagram tirsdag kveld. Foto: Privat Vis mer

- Jeg var helt i sjokk. Jeg er nok fortsatt i en slags sjokktilstand. Det var ganske uvirkelig. Det har nok ikke gått opp for meg ennå. Det er jo en drøm som går i oppfyllelse mildt sagt, kan hun fortelle da Se og Hør ringer onsdag, under et døgn etter samtalen.

Det som først gikk gjennom hodet hennes var at dette måtte være en slags form for spøk, noe det altså ikke var. Tvert imot.

- Jeg trodde egentlig det var tull. At det her er en sånn «prank» eller noe sånn, men det begynte jo å gå opp for meg når han faktisk svarte på spørsmålene mine, forteller Folkestad.

I videoen som du kan se øverst i saken, ser man at Folkestad tydelig blir overrasket da Bieber plutselig inviterer henne inn i samtalen. Underveis spør «Yummy»-sangeren blant annet om corona-situasjonen her til lands. Til det kunne Folkestad fortelle at hele Norge så å si er stengt ned, men at ting går greit etter forholdene.

HOUSETOUR: Justin Bieber viste følgerne sine hjemmet han deler med kona, Hailey Bieber, i Beverly Hills. Huset har en verdi på 77 millioner kroner, ifølge Daily Mail. Video: Instagram.com/justinbieber Vis mer

Hun fikk også spurt superstjernen om han planlegger å ta med den kommende «Changes»-turneen innom Norge i nærmeste fremtid, noe Bieber ikke kan love, på grunn av virussituasjonen. Han forsikrer likevel den norske fansen om at han planlegger å komme tilbake etter hvert, til «alles» store glede.

Avslutningsvis fikk Folkestad også hilst på kona, Hailey Bieber (23), som i likhet med Bieber selv håper at situasjonen snart roer seg.

Har møtt Bieber tidligere

Selv om dette var et rimelig stort øyeblikk i Folkestads liv, har hun faktisk møtt Bieber tidligere.

20-åringen var nemlig blant de heldige som fikk møte 26-åringen da han i 2015 gjestet Norge og «Senkveld», før han i utgangspunktet skulle avholde en intimkonsert på Chateau Neuf i Oslo.

Justin Bieber på Norgesbesøk. Tar over Senkveld-showet han selv er gjest i. Vis mer

Det hele endte derimot bare med én låt, før stjernen bokstavelig talt kastet håndkleet og dro fra landet i sinne.

På spørsmål om hun ville gjenopplevd møtet med Bieber i 2015 eller tirsdagens telefonsamtale, er svaret klart og tydelig:

- Jeg tror egentlig jeg ville hatt den telefonsamtalen. Det var noe med det, man beholder roen litt mer og man klarte å ha en genuin samtale. Han virker så oppriktig i det han sier i samtalen. Han har jo forandret seg mye opp gjennom årene. Det var deilig å kjenne at han var seg selv. Da jeg møtte han i 2015 var han ganske fjern, forteller hun til Se og Hør, og legger til:

- Dette kommer jeg til å leve lenge på.

LES OGSÅ: Røpet ny flamme med Instagram-blemme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer