Norske Angelina kom på rød løper med Kiss-legende

Den tidligere «Norske Talenter»-vinneren (10) sjarmerte Hollywood-fiffen på veldedighetsball i L.A.

OVERRASKET PÅ RØD LØPER: Norske Angelina Jordan dukket opp på veldedighetsgallaen Kaleidoscope Ball utenfor L.A. denne helgen. Tiåringen kom arm i arm med Kiss-legenden Gene Simmons! Foto: NTB Scanpix
OVERRASKET PÅ RØD LØPER: Norske Angelina Jordan dukket opp på veldedighetsgallaen Kaleidoscope Ball utenfor L.A. denne helgen. Tiåringen kom arm i arm med Kiss-legenden Gene Simmons! Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Gullstrupen Angelina Jordan (10) bergtok dommere og TV-seere i «Norske Talenter» på TV 2 i 2014, og hun gikk til topps i talentkonkurransen med en overlegen seier.

Allerede den gang vekket Angelina, som da var åtte år gammel, oppsikt langt utenfor Norges grenser. Det amerikanske ukebladet People hyllet henne, og etter «Norske talenter»-triumfen har suksessen blitt stadig større.

For tiden prøver den sjarmerende tiåringen lykken i USA, og i februar skrev VG at Kiss-vokalist Gene Simmons (66) var overbegeistret for henne. Bandets manager Doc McGhee sa til avisen at han ønsket å gjøre henne berømt i USA.

Og nå ser det ut til at Angelina Jordan er i ferd med å sjarmere Hollywood i senk. Lørdag var hun blant gjestene på veldedighetsgallaen Kaleidoscope Ball ved Mattel Children's Hospital UCLA.

Saken fortsetter under bildet.

DIGGER ANGELINA: Gene Simmons, vokalist og bassist i rockebandet Kiss, er en av stjernene som har trykket Angelina Jordan til sitt bryst. Her er han på scenen i Paris i juni 2015.  Foto: Afp
DIGGER ANGELINA: Gene Simmons, vokalist og bassist i rockebandet Kiss, er en av stjernene som har trykket Angelina Jordan til sitt bryst. Her er han på scenen i Paris i juni 2015. Foto: Afp Vis mer

Hyllet på rød løper

Det unge sangtalentet - som også er blitt hyllet av Ashton Kutcher (38) - entret den blå løperen på 3Labs i Culver City utenfor L.A. i en hvit kjole. På hodet hadde hun sin karakteristiske, hvite blomsterkrans.

Imidlertid var nok rockestjernen Gene Simmons det «tilbehøret» som vekket størst oppsikt. Kiss-legenden poserte arm i arm med Angelina foran fotografene, og han la ikke skjul på sin begeistring for sangfuglen!

Mens Angelina Jordan smilte litt brydd, viste Simmons med tegn og håndbevegelser at det var tiåringen som fortjente mest oppmerksomhet av de to.

Saken fortsetter under bildene.

STOR FAN: Selv om Gene Simmons fortsatt er mer berømt enn norske Angelina Jordan, gjorde Kiss-legenden sitt for at oppmerksomheten skulle være på tiåringen på Kaleidoscope Ball-løperen i helgen. Foto: NTB Scanpix
STOR FAN: Selv om Gene Simmons fortsatt er mer berømt enn norske Angelina Jordan, gjorde Kiss-legenden sitt for at oppmerksomheten skulle være på tiåringen på Kaleidoscope Ball-løperen i helgen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Og etter alt å dømme fikk gjestene på gallaen sjansen til å oppleve unge Angelinas stemmeprakt. Hun var nemlig blant artistene som opptrådte på gallaen, ifølge nettsidene til UCLA Health.

Hollywood-stjernen Kate Hudson (37) kastet også glans over gallaen, ikledd en utringet, lilla kjole stylet med lekre diamantsmykker og delikat sminke. Den berømte tobarnsmoren var blant hedersgjestene på gallaen, og hun ble tildelt prisen «Kaleidoscope Award».

Saken fortsetter under bildene.

CELEBERT SELSKAP: Skuespiller Kate Hudson gikk i likhet med Angelina Jordan opp den blå løperen i helgen. Gene Simmons hadde med seg kona Shannon Tweed, men poserte mindre entusiastisk med henne enn med Angelina.  Foto: NTB Scanpix
CELEBERT SELSKAP: Skuespiller Kate Hudson gikk i likhet med Angelina Jordan opp den blå løperen i helgen. Gene Simmons hadde med seg kona Shannon Tweed, men poserte mindre entusiastisk med henne enn med Angelina. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Et stort talent og et stort hjerte

Angelina Jordans opptreden på Kaleidoscope Ball er bare den siste i rekken av flere veldedighetsoppdrag den siste tiden, ifølge UCLA Health.

Under den årlige gallaen til Rainforest Alliance i New York, som ble arrangert 11. mai, stod tiåringen på scenen. Etterpå fløy hun til L.A. for en fotoshoot med Vogue og 14 amerikanske astronauter på en innsamling for California Space Museum.

- Angelina Jordan er ikke bare en liten jente med et enormt talent og ambisjoner, hun er en liten jente med et enormt stort hjerte, heter det på nettsidene til Kaleidoscope Ball.

Saken fortsetter under bildet.

TROLLBANDT ALLE: Angelina Jordan i aksjon i TV 2-programmet «Norske Talenter» i 2014.  Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
TROLLBANDT ALLE: Angelina Jordan i aksjon i TV 2-programmet «Norske Talenter» i 2014. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer

I januar 2015 gjestet Angelina dessuten det svenske TV-programmet «Svenska Hjältar», der hun sang mot mobbing. Den gang fortalte hun til Se og Hør at hun selv hadde opplevd å bli ertet.

- Det er mange barn som blir mobbet, og mitt råd til de er: Vær sterke! Det er de voksnes ansvar å gripe inn, understreket sangeren ettertenksomt overfor bladet.

Nedenfor kan du se Angelina i aksjon på NBC-programmet «Little Big Shots» i april:

Etter seieren i «Norske Talenter» i 2014 fortalte Angelina til Se og Hør at hun ikke hadde behov for å prate om seg selv:

- Jeg trenger ikke snakke så mye. Folk skjønner hva jeg mener når jeg synger. Sangen er min kjærlighet. Den er livet mitt – pusten min, sa hun til Se og Hør hjemme i familiens leilighet i Oslo for to år siden.

I skrivende stund har det ikke lykkes Seoghør.no å få en kommentar fra Angelinas manager og onkel, Michael Astar.

GEDIGEN GAVE: - Du har fått en gedigen gave som viser seg hos deg som er utrolig ung, en mulighet til å formidle noe til mennesker. Det er en stor oppgave for en åtteåring, og den er sjelden, sa Mia Gundersen til Angelina under «Norske Talenter»-finalen i 2014.  Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
GEDIGEN GAVE: - Du har fått en gedigen gave som viser seg hos deg som er utrolig ung, en mulighet til å formidle noe til mennesker. Det er en stor oppgave for en åtteåring, og den er sjelden, sa Mia Gundersen til Angelina under «Norske Talenter»-finalen i 2014. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: Giftet seg i venninnens kjole

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer