ROSA FEIRING: Rosa gave-champagne fra Moët & Chandon, rosa pledd og et lett rosafarget nurk ved navn Ava - Maria Bodøgaards første baby. Foto: Privat
ROSA FEIRING: Rosa gave-champagne fra Moët & Chandon, rosa pledd og et lett rosafarget nurk ved navn Ava - Maria Bodøgaards første baby. Foto: PrivatVis mer

Norsk TV-profil ble mamma

Maria Bodøgaard er blitt mor – og datteren skal hete Ava.

SEOGHØR.NO: 30-åringen lover at begivenheten vil bli feiret med rosa champagne, som er gitt henne i gave av en venninnegjeng hun bare kaller for «jentene».

Ava er Marias første barn. I bildet hun selv har postet på Facebook og Instagram, bruker hun hashtag'er som #lykke, #forelska, #babylove, #babyBodøgaardxHoff og #kjærleik.

- Jenta vår skal hete Ava Bodøgaard Hoff, forteller Maria til Seoghør.no.

Barnets far er Kenneth Hoff (31). De to møttes i 2010, og i en reportasje i Se og Hør i mai 2012, erklærte paret:

- Vi er sammen for alltid.

Maria uttalte i det samme intervjuet:

- Nå som venninnene mine har fått babyer, må jeg innrømme at jeg gleder meg til å få barn en dag. Heldigvis er jeg sammen med mannen som skal være far til mine barn.

Det siste fikk Maria rett i.

Og dermed ligger det nå an til en lengre pause fra TV-bransjen for Maria, som foran kamera er kjent som medprogramleder i The Voice på TV2. Og før det som mangeårig programleder i TV-kanalen med samme navn.

Bak kamera har hun vært sentral i Paradise Hotel på TV3, så vel som den populære ungdom&sex-serien Trekant på NRK.

Maria Kinge fra sesong 2 av Trekant er blant Marias gratulanter på Facebook.

Maria og Kenneth har nå solgt leiligheten sin på Grünerløkka, som de i fjor brukte mye tid og energi på å pusse opp.

- Vi har flyttet til Lille Tøyen Hageby, hvor Kenneth har vokst opp. Så nå har vi «svigers» noen hus unna oss. Og gode venninner i nabolaget – Live Nelvik (30) blant andre, så det er topp.

Maria og Live er både venninner og tidligere kolleger i NRK.

LES OGSÅ: Giftet seg på Bali