Norsk supermodell skryter av Johaugs nye kjæreste

Espen Linds eks-kjæreste Hanneli Mustaparta er ikke i tvil om hvem hun synes er Norges kjekkeste mann.

SUKSESS: Vakre Hanneli Mustaparta flyttet til New York i 2007 og har fort blitt en del av moteeliten i storbyen.  Foto: NTBScanpix
SUKSESS: Vakre Hanneli Mustaparta flyttet til New York i 2007 og har fort blitt en del av moteeliten i storbyen. Foto: NTBScanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Supermodell og «it»-jenta Hanneli Mustaparta (32) er en av Norges største stilikoner, og en del av moteeliten i New York.

Den flotte trendsetteren flyttet til New York i 2007 og har i årene etter vært et fast inventar på verdens største motevisninger, mens hun slår av en prat med verdenskjente stjerner på første rad.

Hun ble singel i fjor etter det ble slutt med samboeren Espen Lind (43) etter ni år sammen.

I et intervju på bloggen til tidligere Costume-redaktør Vanessa Rudjord  avslører den verdensvante stjernen hvem hun synes er den mest sexy mannen her i landet.

- Nils Jakob Hoff, svarer hun.

Før jul i fjor ble det kjent at roeren Nils Jakob Hoff (30) har funnet kjærligheten med skiløperen Therese Johaug (26), og paret viste seg sammen for første gang i forrige uke.

FLOTT PAR: Nils Jakob Hoff og Therese Johaug har vært kjærester siden i fjor, og under et Top Gear-arrangement i forrge uke viste paret seg endelig sammen.  Foto: NTBScanpix
FLOTT PAR: Nils Jakob Hoff og Therese Johaug har vært kjærester siden i fjor, og under et Top Gear-arrangement i forrge uke viste paret seg endelig sammen. Foto: NTBScanpix Vis mer

- Han er smart, heit og stabil

Hanneli har tidligere delt bilder med fansen fra kjendisfester sammen med stjerner som U2-stjernen Bono (54), Nicole Kidman (47) og Pharrell Williams (42).

– Jeg må leve det livet jeg gjør, og ta det for det det er. Jeg ser det ikke fra utsiden – jeg er midt oppe i det. Jeg har funnet min plass i bransjen, har Hanneli tidligere fortalt til Se og Hør.

Selv blir hun ofte omtalt som et moteikon i verdensklasse, og i blogg-intervjuet innrømmer hun at kronprinsesse Mette-Marit er en av de som inspirerer henne mest innen mote. Hun beundrer henne også for hennes smak i menn.

- Kronprinsen er helt klart giftemateriale, og ikke fordi han er kongelig. Han er smart, heit og stabil. Det skjønte Mette-Marit tidlig. De er et nydelig par, røper hun.

Les resten av intervjuet på www.vanessarudjord.no

KJENDISFEST: Her fester Hanneli Mustaparta med Naomie Harris og Nicole Kidman. 
 Foto: NTBScanpix
KJENDISFEST: Her fester Hanneli Mustaparta med Naomie Harris og Nicole Kidman. Foto: NTBScanpix Vis mer

LES OGSÅ: Her er Trianas beste skjønnhetstips