Norsk skistjerne ble pappa

- Det var både fint og tøft å være tilstede under fødselen, sier alpin-stjernen Bjarne Solbakken.

NYFØDT SØNN: Skistjernens sønn heter Julian og kom til verden mandag morgen.  Foto: Privat
NYFØDT SØNN: Skistjernens sønn heter Julian og kom til verden mandag morgen. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mandag morgen ble den tidligere landslagalpinisten Bjarne Solbakken (35) pappa for andre gang, da kjæresten Mina Tjønnøy fødte en liten gutt som skal hete Julian.

- Julian kom til verden i går ti over åtte om morgenen. Det var selvsagt en slitsom opplevelse for mor, men alt står bra til med både mor og barn, sier Solbakken til Seoghør.no.

Bjarne var selv tilstede under fødselen.

- Det var både fint og tøft. Det var greit å være der å oppleve alt sammen.

Paret visste ikke barnets kjønn på forhånd.

- Første gang visste vi at det ble en gutt, men denne gangen valgte vi ikke å vite det, så det skulle bli et ekstra spenningsmoment. Men Mina har hele tiden sagt at det føltes ut som en gutt.

Det er ikke lenge siden den tidligere idrettsstjernen ble far forrige gang. Bjarnes sønn Caspian kom til verden i februar i fjor.

- Det er ikke langt mellom de to i alder, og vi håper de vil nyte godt av hverandre i oppveksten.

Den tidligere landslagsalpinisten oppnådde sin beste plassering da han vant et verdenscuprenn i Super-G i USA i 2003. Fem år senere la han skiene på hylla etter å ha slitt med sykdom og skader. Siden har han studerte økonomi på BI, og i dag jobber han med økonomi og TV-produksjon.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Nei, vi er ikke kjærester  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer