Norsk pop-møte i Stockholm

Tooji Keshtkar og Tone Damli inntar denne ukens Skavlan.

MØTES I STOCKHOLM: Tone Damli og Tooji Keshtkar møtes denne uken i Stockholm for å være med på NRKs Skavlan. Foto: Stellapictures
MØTES I STOCKHOLM: Tone Damli og Tooji Keshtkar møtes denne uken i Stockholm for å være med på NRKs Skavlan. Foto: Stellapictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: To av Norges hotteste popartister denne våren møtes i Stockholm denne uken for å gjeste skandinavias største talkshow Skavlan.

Tooji Keshtkar ble den suverene vinneren av den norske Melodi Grand Prix-finalen i år. På fredag forteller han Skavlan om en oppvekst preget av uro og mobbing. Tone Damli har nylig fått føle janteloven på kroppen, hun er ukens musikalske gjest, skriver NRK i en pressemelding.

MGP-vinneren Tooji gikk i forrige uke ut i VG og sa at han ikke var interessert i å brette ut sitt privatliv i media.

- Jeg vil ikke være en hore i media. Det får heller PR-kåte glamourmodeller holde på med. Jeg ser ikke på de tingene som relevant i forhold til mitt yrke som artist. Jeg vil ikke utlevere mitt eget privatliv. Folk får si hva de vil. Jeg bryr meg ikke om rykter som måtte gå eller komme fremover, uttalte Tooji til VG.

Tidligere har Tooji sagt til Seoghør.no at han vil bruke sin profilering til å nå ut med det som er viktig for ham, og som kan utgjøre en forskjell i verden.
 
I Skavlan forteller han om oppveksten sin, fra han flyktet fra Iran sammen med moren og tre brødre, til skoledagene som var preget av mobbing og dårlig råd, skriver NRK i pressemeldingen.

Det svenske nyhetsankeret Claes Elfsberg, Sveriges nye stjerneskudd i Hollywood Alicia Vikander
og de lesbiske politikerne Amelie von Zweigbergk og Irene Wennemo er de andre gjestene hos Fredrik Skavlan i fredagens program.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jeg bryr meg ikke om rykter som måtte gå 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer