FROSSET UT AV FAMILIEN: Athena Zahirah Anwari har ikke hatt kontakt med familien etter at hun kom hjem fra «Paradise Hotel». Her er hun sammen med deltageren Christian Svingen. Foto: TV3
FROSSET UT AV FAMILIEN: Athena Zahirah Anwari har ikke hatt kontakt med familien etter at hun kom hjem fra «Paradise Hotel». Her er hun sammen med deltageren Christian Svingen. Foto: TV3Vis mer

Norsk Paradise-deltager fryses ut av familien

- Jeg har ikke hatt kontakt med min familie siden «Paradise Hotel» startet å rulle på TV.

SEOGHØR.NO: Hamar-jenta Athena Zahirah Anwari (22) fikk mye oppmerksomhet i årets «Paradise Hotel»-sesong, da hun blant annet hadde sex med den mannlige realitykollegaen Kristian Rene Johansen, og flørtet hett med den kvinnelige deltageren Maria Solbakken.

Partylivet på skandalehotellet falt imidlertid hennes far og mor - som kommer fra Afghanistan og Iran - så tungt for brystet at de ifølge Athena har kuttet all kontakt med modell-datteren.

«Jeg har ikke hatt kontakt med min familie siden «Paradise Hotel» startet å rulle på TV. Jeg tar alt på min kappe, og er fullstendig klar over at jeg har tabbet meg ut til de grader»
skriver hun på sin blogg ifølge Her og Nå.

Til bladet sier modellen at det var fylla og nakenheten, foreldrene reagerte sterkt på. Selv har hun heller ikke prøvd å gjenopta kontakten.

- Det er ikke noe hyggelig i det hele tatt. Men jeg føler ikke det utgjør noen forskjell i livet mitt, sier hun til Her og Nå.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slaktet sin egen realityserie på Facebook