SKREKKBEHANDLING: Kim Kardashian delte dette bildet på Instagram da hun ble behandlet med den såkalte «Dracula»-metoden - nemlig med å få eget blod sprøytet inn i ansiktet. Foto: Instagram
SKREKKBEHANDLING: Kim Kardashian delte dette bildet på Instagram da hun ble behandlet med den såkalte «Dracula»-metoden - nemlig med å få eget blod sprøytet inn i ansiktet. Foto: Instagram Vis mer

Norsk missedronning gjør som Kim Kardashian

- Det føltes som om det var en katt som klorte meg i en halvtime, sier Sara Nicole Andersen, som lider for skjønnheten. Her får hun sitt eget blod sprøytet inn i ansiktet!

Publisert

SEOGHØR.NO: Den norske Miss Universe-vinneren Sara Nicole Andersen (22), som inntil nylig var sammen med den norske sprinteren Jaysuma Saidy Ndure (30), tar utseendet på blodig alvor.

Nå har hun latt seg behandle med innsprøytninger av sitt eget blod i ansiktet – akkurat som realitystjernen Kim Kardashian (33)!

 «Gullungene»-stjernen følte nemlig at den travle livsstilen var i ferd med å sette spor i ansiktet hennes.

– Jeg bestemte meg for å gjøre det siden jeg jobber som modell og reiser hele tiden, så huden min ble totalt ødelagt, sier hun.

– Dermed mistet jeg både gløden og selvtilliten min. Uansett hvor mye jeg prøvde å dekke til med sminke så det helt forferdelig ut, bedyrer Sara Nicole.

Behandlingen skal ha vært minst like smertefull som det ser ut til.

LIDER FOR SKJØNNHETEN: Behandlingen kostet 3000 kroner og varte i 30 smertefulle minutter. Men det var det ifølge Andersen verdt. Foto: PRIVAT
LIDER FOR SKJØNNHETEN: Behandlingen kostet 3000 kroner og varte i 30 smertefulle minutter. Men det var det ifølge Andersen verdt. Foto: PRIVAT Vis mer

– Det var sinnssykt vondt. Det føltes som om det var en katt som klorte meg i en halvtime, fortsetter hun og legger til at den 30 minutter lange behandlingen koster 3000 kroner.

– Men jeg er strålende fornøyd med resultatet, legger hun til.

Dette er ikke første gang den unge skjønnheten har latt seg inspirere av internasjonale stjerner. I fjor skrev Se og Hør at Andersen hadde fått samme tatovering på korsryggen som Rihanna (26) har på magen.

Hun har også vært koblet til popstjernen Chris Brown (25) – som var nettopp Rihannas av- og på-kjæreste på den tiden!

HIT SOM MISS: Vakre Sara Nicole ble kåret til Norges Miss Universe i 2012. Foto: PRIVAT
HIT SOM MISS: Vakre Sara Nicole ble kåret til Norges Miss Universe i 2012. Foto: PRIVAT Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg sparte ikke på kruttet, akkurat

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer