PÅ JAKT: Andersen er en av tre jenter som kjemper om kjekkasen Kindi Kamala (24) fra Bergen i feriehuset på Marbella. Foto: TV3
PÅ JAKT: Andersen er en av tre jenter som kjemper om kjekkasen Kindi Kamala (24) fra Bergen i feriehuset på Marbella. Foto: TV3 Vis mer

Norsk Miss Universe søker kjæreste på TV

- Jeg sparte ikke på kruttet akkurat.

Publisert

SEOGHØR.NO: Vakre Sara Nicole Andersen (21) ble kåret til Miss Universe Norway i fjor. Forrige uke ga «Gullungene»-stjernen tittelen videre til Mari Chauhan Ekeløf.

Nå prøver drømmedama å finne drømmemannen i den nye TV3-serien «Kjærlighetsredet», som har premiere førstkommende mandag.

Der konkurrerer hun med tre andre jenter om en mann – og lover dramatikk fra første stund.

– Ja jeg er med i den nye serien «Kjærlighetsredet». Og jeg sparte ikke på kruttet akkurat, smiler Andersen til Seoghør.no.

Fra før er det kjent at også den tidligere «Paradise Hotel»-deltageren Magne Robberstad og den tidligere «Hotel Syden»-profilen Magrete Løvbrekke er blant deltagerne i den nye kjærlighetsserien.

Traff du drømmemannen der inne da?

– Jeg hadde en del forhåpninger da jeg kom inn i huset, men det er det man ikke må ha for man blir alltid skuffet! Jeg var jo innstilt på å finne meg en fin fyr der inne. Penger tjener jeg uansett, men skal ikke røpe så mye på hvordan det gikk, smiler 21-åringen fra Oslo lurt.

Du er jo tidligere blitt koblet til superstjernen Chris Brown (24) - har du funnet en som kan matche ham?

– Ingen kan måle seg med Chris, så det er ikke vits i å prøve engang!

– Men jeg er fortsatt singel. Kanskje jeg har en forbannelse over meg?, legger hun til.

DRØMMEDAMA: Sara Nicole Andersen har nettopp gitt fra seg kronen som Miss Universe Norway. Nå jakter hun på kjærligheten i en ny TV-serie. Foto: TV3
DRØMMEDAMA: Sara Nicole Andersen har nettopp gitt fra seg kronen som Miss Universe Norway. Nå jakter hun på kjærligheten i en ny TV-serie. Foto: TV3 Vis mer

LES MER: Forlovet etter krangel 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer