Norsk miss nådde ikke opp

Nakenbilder kan ha felt forhåndsfavoritt.

SKUFFET: Norske Martine Jonassen nådde ikke opp til finalerundene i nattens Miss Universe.
SKUFFET: Norske Martine Jonassen nådde ikke opp til finalerundene i nattens Miss Universe. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nattens dronning!


18-år gamle Zuleyka Rivera fra Puerto Rico har all grunn til å smile! I natt sikret hun landets femte seier i Miss Universe, men ikke uten dramatikk:


Missedronningen besvimte nemlig kort tid etter at sendingen sluttet !


Se de dramatiske bildene her.

Norske Martine Jonassen (19) klarte ikke å kvalifisere seg blant de 20 beste, men missegeneral Geir Hamnes er likevel godt fornøyd med innsatsen.


- Martine har gjort en kjempeinnsats, forteller Hamnes til Se og Hør Nett.


- Hun har representert Norge på en førsteklasses måte.


Både Sverige og Danmarks missekandidater havnet blant de 20 beste, men da bare ti stod igjen var hele åtte av dem fra det amerikanske kontinentet. Likevel var det de to resterende - Miss Japan og Miss Sveits - som havnet på henholdsvis andre- og tredjeplass i konkurransen, som arrangeres av Donald Trump.


Australias kandidat var en av forhåndsfavorittene, men i likhet med Martine fikk hun ingen plassering i finalen. Det kan trolig skyldes at det for få dager siden ble kjent at hun hadde stilt opp på en svært avkledd fotoseanse!


Tittelen Miss Fotogen gikk til Lian Ramos fra Filippinene, mens Ghanas deltaker ble stemt frem av de andre missene til Miss Congeniality - den av deltagerne med best personlighet.


Andremann i missekåringen, Miss Japan, vant også prisen for beste nasjonaldrakt.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer