Norsk «Luksusfellen»-klipp vekker oppsikt i Danmark

- Vi har aldri sett dette før.

SEOGHØR.NO: Senere denne høsten får vi møte paret Marita og Inge i TV3-programmet «Luksusfellen».

ALDRI OPPLEVD LIGNENDE: Ekspert Hallgeir Kvadsheim sier han aldri har opplevd maken under innspilling av programmet. Foto: TV3
ALDRI OPPLEVD LIGNENDE: Ekspert Hallgeir Kvadsheim sier han aldri har opplevd maken under innspilling av programmet. Foto: TV3 Vis mer

Seoghør.no var onsdag først ute med et klipp fra en svært dramatisk situasjon, der Marita besvimte da hun fikk vite hvor mye penger hun har brukt på online-spill.

Klippet lot seg ikke gå upåaktet hen, og i Danmark fant det veien til Ekstra Bladets forside.

«TV3 i Danmark ble onsdag morgen ringt opp av Ekstra Bladet, som hadde sett det utrolige klippet på en norsk hjemmeside. Det klippet ville de veldig gjerne ha. Bakgrunnen er nok at historier om den danske Luksusfellen ofte er de mest leste, men sannelig også den utrolige utviklingen som man ser i det norske klippet. Vi har aldri før sett en deltager besvime i Luksusfellen. Det har visstnok kun skjedd i Robinsonekspedisjonen», sier pressesjef i danske TV3, Søren Hedman, i en pressemelding.

På ett tidspunkt var «Luksusfellen»-saken den best leste hos den danske storavisen.

«Onsdag ved 16-tiden var det norske klippet det mest leste på EB.DK, noe som er veldig imponerende! I Danmark hadde premieren på den 13. sesongen av danske Luksusfellen 246.000 seere tirsdag kveld. Men det var uten at noen deltagere besvimte over gjelden sin!», sier Hedman.

- Jeg har for vane å besvime

I programmet, som blir sendt på TV 8. oktober, besvimer Marita når hun får høre at hun har brukt 100.000 kroner. Selv trodde hun tallet var fem ganger lavere.

- Jeg ble ikke så overrasket over at det skjedde. Jeg har for vane å besvime, forteller Marita til Seoghør.no.

«Luksusfellen»-ekspert Hallgeir Kvadsheim avslører at han aldri har opplevd noe lignende under innspilling.

- Denne sesongen på opptak har jeg opplevd ting jeg aldri før har opplevd i «Luksusfellen». Det har vært en berg- og dalbane, både for deltagerne og oss programledere. Det har til tider vært ganske tøft, sa han til Seoghør.no.

«Luksusfellen» sendes onsdager klokken 20.30 på TV3.

LES OGSÅ: Her besvimer hun i Luksusfellen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.