Kim Kardashian:

Norsk lege: - Hun burde skamme seg dypt og inderlig

Kim Kardashian innrømmer smertehelvete etter korsettbruk. Norsk lege mener hun kan skylde seg selv, og advarer mot å kopiere trenden.

KORSETT-KRITIKK: Kim Kardashian hadde på seg et korsett under denne kjolen fra designer Thierry Mugler - som hun hadde på seg under årets Met-galla i New York. Foto: NTB Scanpix
KORSETT-KRITIKK: Kim Kardashian hadde på seg et korsett under denne kjolen fra designer Thierry Mugler - som hun hadde på seg under årets Met-galla i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Under Met-gallaen i New York, i begynnelsen av mai, dukket flere kjendiser opp på den røde løperen i sine flotteste antrekk. Blant disse var realitystjernen Kim Kardashian (38), som var kledd i en kjole fra designeren Thierry Mugler (70).

Antrekket vakte stor oppsikt, da flere bet seg merke i trebarnsmorens ekstremt smale midje. Mange hevdet at 38-åringen hadde fått fjernet flere ribbein for å komme seg inn i kreasjonen, noe hennes personlige trener raskt kunne avkrefte.

Ifølge treneren fikk Kardashian på seg den åletrange kjolen etter flere måneder med hardtrening, samt ved hjelp av et solid korsett. I et intervju med Vogue kunne også Kardashian selv forklare all jobben bak Met-antrekket.

- Anna (Wintour, sjefredaktør i Vogue, journ.anm.): Hvis jeg ikke sitter ned under middagen, så vet du hvorfor nå. Jeg kommer til å vandre rundt og mingle og snakke, men jeg kan nesten ikke sitte, sa realitystjerna i videointervjuet mens hun satt halvveis på kanten av en høy stol.

I samme intervju avslørte Kardashian at hun ikke kunne gå på toalettet mens kjolen satt på, og nå deler hun enda flere detaljer om hvordan hun opplevde å ha på seg det mye omtalte antrekket. Det gjør hun i et intervju med WSJ Magazine.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer