Norsk låt i ny «Sex- og singelliv»-film

Annie: - Dette er en ære.

PREMIEREKLARE: 4. juni har den nye «Sex og singelliv»-filmen verdenspremiere. Og nok en gang er da Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon og Kristin Davis klare i rollene som Carrie, Samantha, Miranda og Charlotte.  Foto: All Over Press
PREMIEREKLARE: 4. juni har den nye «Sex og singelliv»-filmen verdenspremiere. Og nok en gang er da Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon og Kristin Davis klare i rollene som Carrie, Samantha, Miranda og Charlotte. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  4. juni har den etterlengtede oppfølgeren til «Sex and the City: The movie» verdenspremiere.

Filmen om Carrie, Samantha, Charlotte og Miranda, er ventet å bli en av sommerens store kinosuksesser, og flere av verdens største artister bidrar på soundtracket til produksjonen.

Midt mellom store navn som Alicia Keys og Dido finner man imidlertid norske Annie (32), eller Anne Lilia Berge Strang, som hun egentlig heter, skriver Dagbladet.


Bergensjentas diskolåt «Songs remind me of you» har nemlig fått plass i den storslåtte filmproduksjonen, noe 32-åringen selv synes er veldig stort.

- Dette er en ære. At de tok med en av mine låter er utrolig kult. Nå må jeg nesten gå og se filmen, sier hun til Dagbladet.

Ifølge Joakim Haugland i plateselskapet Smalltown Supersound, som Annie ga ut sin siste plate på, er popstjernen den eneste undergrunnsartisten som har fått plass på lydsporet.

- Mange etablerte artister er med, som Alicia Keys og Dido. Jeg vet at flere artister har jobbet aktivt for å få med sin musikk, men vi har ikke gjort noe. Amerikanske filmselskaper bruker ofte amerikanske artister, derfor er det ekstra gøy å få denne muligheten. Veldig, veldig morsomt! sier Annie.

«Sex-og singelliv»-filmen er imidlertid ikke den første amerikanske produksjonen Annie har låter i. Musikken hennes har også blitt brukt i flere episoder av den nye utgaven av tv-serien «Melrose Place».

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.LES OGSÅ: - Det har påvirket meg veldig