MYE HUD: Mariah Carey elsker å kle seg sexy og forteller at hun er bevisst på å spise sunt for å beholde sin flotte kropp. Foto: NTB Scanpix.
MYE HUD: Mariah Carey elsker å kle seg sexy og forteller at hun er bevisst på å spise sunt for å beholde sin flotte kropp. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Mariah Carey:

Norsk laks er hemmeligheten bak hennes vakre kropp

- Det er tøft å følge den strenge dietten, sier sangfuglen.

SEOGHØR.NO: Den nysingle popstjernen Mariah Carey (46) følger et beinhardt kostholds- og treningsregime for å holde seg i form.

Og det er ikke hva som helst «Hero»-sangeren putter i seg. Hun sverger nemlig til en svært sunn og populær norsk matvare i den strenge dietten sin.

Tvillingmoren, som er kjent for sin formfulle kropp, er godt fornøyd med resultatet hun oppnår av å spise sunt, men innrømmer også at det er vanskelig.

- Det er veldig tøft å følge den harde dietten min. Du hadde hatet det. Det eneste du kan spise er norsk laks og kapers. Hver eneste dag. Det er alt, forteller hun til E!News ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

Greetings #Greece 😘

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Stod på scenen i Norge i vår

Mariah, som har barna Moroccan og Monroe (5) med eks-mannen Nick Cannon (36), avslører videre at hemmeligheten bak hennes smekre kropp er å få i seg nok proteiner.

- Jeg er faktisk helt seriøs. Jeg prøver å holde meg til proteiner. Det er ikke godt, utdyper hun om fiskedietten.

I mars lettet også 46-åringen på sløret om det hun selv kaller en «trist diett».

- Kostholdet mitt er veldig dystert og grusomt. Men jeg ønsker ikke å fortelle så mye om det fordi ingen har noe med hva jeg spiser, fortalte hun til Sunday Times.

Hun avslørte også at selv om hun følte seg bra etter å ha gått ned noen kilo, så liker hun ikke når andre kommenterer vekttapet.

- Jeg er en ganske usikker person, men jeg må bare komme meg over det fordi dette er realiteten min. Jeg ser bedre ut nå enn for noen måneder siden, men jeg er absolutt ikke en person som tenker «Jeg ser fantastisk ut i dag», la hun til.

Saken fortsetter under bildet.

NORGESBESØK: Her underholder Mariah Carey på scenen i Norge i mars i år. Foto: NTB Scanpix.
NORGESBESØK: Her underholder Mariah Carey på scenen i Norge i mars i år. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Noen uker etter disse uttalelsene stod popdivaen på scenen i Oslo Spektrum og holdt sin første hele konsert her til lands.

Det var da 18 år siden sist Carey hadde vært i Norge. Den gang i forbindelse med en av de tidlige nobelpriskonsertene i 1997, og syv år tidligere sang hun også et kort sett på utestedet Smuget.

Ble dumpet av forloveden sist måned

Et knapt år etter at Mariah Carey brøt med ektemannen Nick Cannon fant hun lykken igjen med milliardæren James Packer (49) i fjor sommer.

Det ble en virvelvind romanse for paret.

De dyrket kjærligheten på flere luksuriøse reiser, flyttet sammen, forlovet seg og planla tidenes kjendisbryllup før forholdet brått tok slutt sist måned.

Sist uke åpnet sangfuglen seg for første gang om bruddet.

Det var Ellen DeGeneres (58) som fikk henne til å lette på sløret om den tunge tiden.

- Du hadde et høyprofilert forhold, dere var forlovet og du prøvde brudekjoler i reality-serien din «Mariah´s World», noe som er ganske privat. Og nå er dere ikke sammen lenger, startet DeGeneres samtalen med da Carey gjestet showet hennes.

- Og nå har det blitt en stor greie, avbrøt popstjernen, ifølge UsWeekly.com.

Da Ellen fortsatte med å spørre «We Belong Together»-sangeren om hvordan hun føler seg mentalt og om hun er lykkelig, svarte Mariah følgende:

- Jeg tror det går bra med meg... Alt skjer av en grunn. Ting er bare sånn det er.

- Det er litt vanskelig å snakke om på dette tidspunktet, så jeg tror bare jeg går videre med å skryte av juledekorasjonene dine her i studio, sa hun og styrte samtalen over på noe helt annet.

SINGEL IGJEN: I oktober dumpet James Packer popstjernen Mariah Carey. Foto: NTB Scanpix.
SINGEL IGJEN: I oktober dumpet James Packer popstjernen Mariah Carey. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

LES OGSÅ: - Kim lar ikke barna få besøke Kanye