MANIPULERT BILDE: En norsk kjendis, som ønsker å være anonym, skapte panikk blant mange Justin Bieber-fans, da han videreformidlet dette bildet på sin Facebookside onsdag. Men til Seoghør.no innrømmer han at bildet var ment som en spøk. Foto: All Over Press
MANIPULERT BILDE: En norsk kjendis, som ønsker å være anonym, skapte panikk blant mange Justin Bieber-fans, da han videreformidlet dette bildet på sin Facebookside onsdag. Men til Seoghør.no innrømmer han at bildet var ment som en spøk. Foto: All Over PressVis mer

Norsk kjendis skapte Bieber-panikk

Fjernet bildet etter at Seoghør.no tok kontakt, og frykter for represalier fra Bieber-fansen.

SEOGHØR.NO: Tusenvis av norske fans har i lang tid ventet på at popstjernen Justin Bieber (19) skal komme til Norge for å spille tre konserter 16. og 17. april.

Onsdag begynte det imidlertid å svirre rykter om at «Baby»-sangeren - som skal bo på et luksushotell under sitt Oslo-besøk - hadde avlyst sin tur til Norge.

Ryktene begynte, da en profilert norsk kjendis la ut et bilde på sin Facebook-side, fra et TV-intervju med Justin, hvor overskriften tilsynelatende var «Justin Bieber cancels concert in Oslo Norway».

Manipulert bilde
Men bildet er manipulert.
 
Seoghør.no har vært i kontakt med den mannlige norske kjendisen i 40-årene, som sier han så det falske bildet på en humorside på internett.

Deretter la han det ut på sin Facebook-side, og fikk raskt mange kommentarer, før bildet spredde seg videre.

Les her hvordan du kan vinne billetter til Bieber-konserten i Oslo med Se og Hør!

Fjernet bildet
Etter at Seoghør.no tok kontak, ble imidlertid bildet fjernet. Den profilerte kjendisen, sier han ønsker å være anonym av frykt for sinte represalier fra Bieberfansen, såkalte «Beliebers».

Skal du på konserten selv?

- Nei det skal jeg ikke, sier han bestemt.

- Konserten går som planlagt
Det norske selskapet Atomic, som står bak Justin Biebers Oslo-konserter sier de er vant med at falske rykter oppstår rundt superstjernen.

De forsikrer imidlertid at konsertene vil gå av stabelen som planlagt.

- Konsertene går selvsagt som planlagt. Det går dessverre mye falske rykter i sosiale medier. Det blir daglig opprettet falske profiler og sendt ut falsk informasjon.

- Folk utnytter fansens store engasjement og vi forstår at de lett kan bli forvirret. Vi anbefaler derfor alle å sjekke både våre, Billettservice og Telenor Arena sine hjemmesider jevnlig og når slik informasjon blir spredd. Der vil man til enhver tid få riktig informasjon, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic.

LES OGSÅ: Til Oslo med ny sveis