Norsk kjæreste for Lohan

Lindsay er forelsket i sønnen til Arne Næss og Diana Ross!

DATER: Lindsay holder den nye flammen sin unna rampelyset. Foto: All Over Press
DATER: Lindsay holder den nye flammen sin unna rampelyset. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Filmbaben Lindsay Lohan har blitt linket til mang en kar.

Nå er det sønnen til Motown-divaen Diana Ross som står for tur!

For i dag kan The Sun melde at 20 år gamle Lohan har falt pladask for 18-åringen Evan Ross.

- Hun forguder Evan. De holder seg unna søkelyset, og går ikke sammen på klubber eller fester sammen. Lindsay er kjent for å feste mye, og det spørs om Evan orker å være med på alt... Men det er tydelig at Evan har arvet sin fars gode utseende - og hans sans for vakre kvinner.

SE HER: Lindsay vil gjøre eksen sjalu ...

- Ingen tror at dette vil vare, men Lindsay elsker å endelig være den erfarne i et forhold ... for aller første gang, forteller en kilde til avisa.

Lindsay - som nylig innrømmet bulimi - har fra før av blitt linket til store deler av Hollywoods gutter, deriblant Jared Leto og Keanu Reeves.

Arne Næss og Diana Ross' yngste sønn Evan gjør som sin mor og søsteren Leona og satser på en karriere innen showbiz. Torsdag 30. mars kunne Evan ta med seg mamma på premieren til sin første film, "ATL", hvor han spiller rollen som Anton "Ant" Swann.

Filmpremieren ga nok mersmak. Unge Evan er nemlig i gang med innspillingen av nok en film, og kan snart bli en fast gjest på den røde løperen.

MER OM EVAN: Kjekk på den røde løperen

MER OM LINDSAY: Gidder ikke kle på seg!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer