Norsk idrettsstjerne blir pappa

Halvard Hanevold bekrefter nyheten.

BLIR PAPPA: Den tidligere skiskytterstjernen Halvard Hanevold blir pappa når det nærmer seg sommer. Foto: Stella Pictures
BLIR PAPPA: Den tidligere skiskytterstjernen Halvard Hanevold blir pappa når det nærmer seg sommer. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den tidligere skiskytterstjernen Halvard Hanevold (41) gikk inn til NM-gull under fellesstarten under mesterskapet på Simostranda i Modum i april i fjor. Dette var den folkekjære idrettsheltens siste individuelle renn før han la opp som løper.

Nå venter nye utfordringer for 41-åringen - denne gang på hjemmebane. Hanevold bekrefter nå at han skal bli pappa, samboeren Sandra Keith har nemlig termin «rundt 1. juni».

- Ja, det stemmer det. Vi gleder oss voldsomt, forteller Hanevold, som er bosatt på Borgen, til Budstikka.

Seher.no var onsdag formiddag i kontakt med Halvard Hanevold, som denne gangen er noe mer hemmelighetsfull.
 
- Jeg kan si så mye som at vi ikke har demantert noe av det som står i Budstikka. Men akkurat nå ønsker vi ikke å gi ytterligere kommentarer, sier han til Seher.no.
 
- Men du bekrefter at du skal bli pappa?

- Som sagt, jeg dementerer ikke det som står i Budstikka...

Ja vel da, tilbake til Budstikka: Der står det at barnerommet står nyoppusset og klart hjemme på Borgen.

- Det vil si, vi har ikke kjøpt inn møbler ennå. Men vi har god tid, erkjenner han til avisen. 

Halvard Hanevold vant tre OL-gull og tok fem gull i VM i løpet av sin karriere i sporet. I 2011 får man se og høre ham som ekspertkommentator for NRK.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg håper han kommer hjem like hel