PÅ PLATE: Hayden Panettiere har fått stor suksess med TV-serien "Heroes", men har også tidligere gitt ut singelen "Wake Up Call" i tillegg til å ha vært med på soundtracks til ulike filmer.  Foto: All Over Press
PÅ PLATE: Hayden Panettiere har fått stor suksess med TV-serien "Heroes", men har også tidligere gitt ut singelen "Wake Up Call" i tillegg til å ha vært med på soundtracks til ulike filmer. Foto: All Over PressVis mer

Norsk hjelp til "Heroes"-Hayden

Hayden Panettiere (19) er blitt superstjerne i Hollywood. Nå kan hun bli enda større med norsk hjelp.

SEHER.NO: Skuespilleren, kjent fra suksesserien "Heroes" får nemlig hjelp fra låtskriveren Ina Wroldsen (23) på sitt nye album.

- Jeg har en låt på den neste skiven hennes, men har ikke truffet henne, sier Wroldsen til VG.

Wroldsen har de siste årene jobbet tett med produsent David Eriksen, blant annet kjent som dommer i Idol, og har jobbet for stjerner som Pussycat Dolls, Lindsay Lohan og Leona Lewis.

Inas egen musikkkarriere gikk ikke helt som planlagt etter at hun vant TV3s "Fame factory" i 2002. Men som låtskriver har hun hatt suksess i Storbritannia med det engelske jentebandet "The Saturdays", og Ina skrev gruppas to første singler, som begge havnet på topp 10-lista.

Hun har også skrevet låten "Hush Hush" på The Pussycat Dolls nye album.
- Jeg tjener ikke så voldsomme summer, men har så jeg klarer meg fint, og jeg trenger ingen deltidsjobb ved siden av, sier hun til VG.

På Inas egen MySpace-side kan du høre de to hittene til "The Saturdays", "If This Is Love"og "Up".

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Hayden kastet ut